Miért nem szeretik a lányok, ha a fiúkon túl rövid short van?
Azért nem szeretik, mert némelyik fiúnak szebb, ápoltabb és vonzóbb a lába, mint sok lánynak. És ezért irigyek. Én személy szerint térdig érő nadrágot veszek fel jó időben, de ismétlem, ha szép és ápolt egy srác lába és esetleg alig szőrös, akkor vegye fel a shortot, nem kell mindig másoknak megfelelni.
F21
Mert aztán a bermudának (térdnadrágnak köszönhetően) ilyen lesz az ember lába. Röhej, így menjek ki a strandra?
Szerintem azért nem szeretik sokaknak mert meghökkentőnek találják és aztán nem tudnak elvonatkoztatni vagy mást nézni a pasin. Amúgy én járok futni ott mindeni vagy nagyon picike sortban vagy sztreccs bicikligatyában van. Szóval engem spec nem zavar. Amúgy ez az ami már megkérdőjelezhető rövidség és főleg szín, de rajta még ez is elmegy :)
Nyáron kánikulában én szoktam combközépig érőt hordani. Szerintem ezzel nincs semmi baj. Jól érzem magam benne, nem érzem "búzásnak". Az ennél rövidebb már tényleg túlzás, azt maximum otthonra a kertben venném fel, utcára, buszon, vagy munkába már nem.
A vádliig érőt viszont nagyon rühellem. Egy gatya vagy legyen hosszú, vagy rövid. De ez a kettő közötti megoldás elég röhelyes.
Pl ilyesmijeim is vannak, meg ennél kicsit rövidebbek is. És senki nem mondta még hogy hülyén állna rajtam. Én sem érzem úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!