Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem szeretik a lányok,...

Miért nem szeretik a lányok, ha a fiúkon túl rövid short van?

Figyelt kérdés
Szeretek elég rövid shortokban járni, de az eddigi barátnőim mindig rám erőltették a térdnadrágot vagy a halásznadrágot, nem szerették rajtam a nagyon rövid shortot. Én pedig azt szeretném minden nyáron, hogy egységesen barnuljon le a lábam, ne csak a vádlim, de a combom is, hogy néz az ki, hogy valaki tök szépen lebarnult alsó lábszárral és hófehér combokkal mászkál a strandon?? Ugye elég röhejes? Ezért nem értem, miért idegenkednek a csajok attól, hogy combközépig érő (vagy egy picit még rövidebb) shortot vegyen fel egy srác. Ti tudjátok?
2009. máj. 7. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Borzasztóan néz ki rövid sortból kikandiáló két szőrös férfi comb... Ha viszont Te ezt szereted, akkor beszéld meg az aktuális pároddal, nem hiszem, hogy ha valaki szeret nem fogadja el ezt a "hóbortodat".
2010. márc. 31. 12:12
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
én nem is tudom, h milyenre gondolsz....
2010. márc. 31. 13:10
 13/19 anonim válasza:
35%

Azért nem szeretik, mert némelyik fiúnak szebb, ápoltabb és vonzóbb a lába, mint sok lánynak. És ezért irigyek. Én személy szerint térdig érő nadrágot veszek fel jó időben, de ismétlem, ha szép és ápolt egy srác lába és esetleg alig szőrös, akkor vegye fel a shortot, nem kell mindig másoknak megfelelni.

F21

2010. márc. 31. 14:35
 14/19 anonim ***** válasza:
57%
Méghogy egy nő irigyli egy férfi lábát? Szerintem ez elég röhejes megközelítés.
2010. márc. 31. 16:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem a hozzászólások zömét.Az hogy hogy öltözködünk,az azzal kell hogy szoros összefüggésben legyen,hogy kinek milyen a teste,sportos,vagy nem az. Aki nem törödik a testével,mert más dolgok jobban érdeklik,az nyilván olyan cuccokat hord ami jobban rejtik őket. Ez nem probléma. A sportos alkatuak meg testhez álló cuccokat hordanak,illetve olyat,amiben több látszik a testükből.Szerintem egy normál vastagságú kidolgozott izomzatú leszolizott közepesen epillált férfi lábon a negyedes short igenis jól néz ki. Nézzétek meg a Rocky filmeket, 3. 4. részt Stallonéék,Lundgrenék mind ilyenekben tolják,és szerintem vagányul néznek ki benne. Mondom a lényeg a láb jellege. Egy szúnyogcsődör vékonyka láb,vagy nagy csülkök nyilván nem mutatnak jól negyedesben, ahogy a nagyon szörmók lábak sem. Viszont a vékony vádli feles gatyában,meg háromnegyedesben még pipaszárabbnak tünik.
2010. szept. 14. 16:48
 16/19 A kérdező kommentje:

Mert aztán a bermudának (térdnadrágnak köszönhetően) ilyen lesz az ember lába. Röhej, így menjek ki a strandra?

[link]

2010. szept. 15. 12:22
 17/19 TijuMK ***** válasza:

Szerintem azért nem szeretik sokaknak mert meghökkentőnek találják és aztán nem tudnak elvonatkoztatni vagy mást nézni a pasin. Amúgy én járok futni ott mindeni vagy nagyon picike sortban vagy sztreccs bicikligatyában van. Szóval engem spec nem zavar. Amúgy ez az ami már megkérdőjelezhető rövidség és főleg szín, de rajta még ez is elmegy :)

[link]

2012. márc. 25. 23:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyáron kánikulában én szoktam combközépig érőt hordani. Szerintem ezzel nincs semmi baj. Jól érzem magam benne, nem érzem "búzásnak". Az ennél rövidebb már tényleg túlzás, azt maximum otthonra a kertben venném fel, utcára, buszon, vagy munkába már nem.

A vádliig érőt viszont nagyon rühellem. Egy gatya vagy legyen hosszú, vagy rövid. De ez a kettő közötti megoldás elég röhelyes.

2016. febr. 6. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Pl ilyesmijeim is vannak, meg ennél kicsit rövidebbek is. És senki nem mondta még hogy hülyén állna rajtam. Én sem érzem úgy.

[link]

2016. febr. 6. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!