Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem szeretik a lányok,...

Miért nem szeretik a lányok, ha a fiúkon túl rövid short van?

Figyelt kérdés
Szeretek elég rövid shortokban járni, de az eddigi barátnőim mindig rám erőltették a térdnadrágot vagy a halásznadrágot, nem szerették rajtam a nagyon rövid shortot. Én pedig azt szeretném minden nyáron, hogy egységesen barnuljon le a lábam, ne csak a vádlim, de a combom is, hogy néz az ki, hogy valaki tök szépen lebarnult alsó lábszárral és hófehér combokkal mászkál a strandon?? Ugye elég röhejes? Ezért nem értem, miért idegenkednek a csajok attól, hogy combközépig érő (vagy egy picit még rövidebb) shortot vegyen fel egy srác. Ti tudjátok?
2009. máj. 7. 11:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Mert randa.
2009. máj. 7. 12:18
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Azért, mert pocsék.
2009. máj. 7. 12:39
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Ódivatú, és buz is.
2009. máj. 7. 12:49
 4/19 anonim ***** válasza:
65%

A rövid short röhejes, nem a fehér láb.

Barna lábad lehet akkor is ha nem utcára mész shortban, hanem napozgatsz, szoli.

Ha nem akarsz a strandon fehér lenni.

Amúgy nem gáz a fehér a strandon, mivel azét megyünk doa, hogy ne legyünk fehérek.

Számomra tengerparton sem volt vicces a tök fehér, barnulni ne, vagy lassan tudó ember.

2009. máj. 7. 12:50
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
mert csúnya és senkinek sem áll jól
2009. máj. 7. 13:02
 6/19 anonim ***** válasza:
65%
Mert egy férfi úgy néz ki benne mint egy kis óvodás..Inkább legyen fehér a combja..v menjen le a kertbe napozni boxerbe v szoli ha annyira zavarja a fehér comb.Az még mindig jobb..
2009. máj. 7. 14:31
 7/19 anonim ***** válasza:
55%

jaja egyetértek, nagyon hülyáén nézki

az utcán vegyél térdgatyát, és otthon meg napozz

2009. máj. 7. 16:56
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

B*zis...nagyon...

Inkább napozz vagy szoli.

amúgy nem tudom, férfi létedre mi a fenének érdekel, hogy egységesen barna-e a lábad? normálisabb nőt ez nem is érdekel, vagy rosszabb esetban megjegyzi egyszer, hogy furán fest és onnantól nem érdekli tovább, hogy hol vagy barna, hol nem...

2009. máj. 7. 17:04
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
Hát engem általában nem érdekel, hogyan öltözködik a barátom, de én is furcsán néznék rá (és le is beszélném) ha ennyire rövid gatyát akarna felvenni. Ez régebben volt divat, eléggé fura divat... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én két nagy szőrös lábat nem szívesen nézegetek. Nem arról van szó, egy pasi legyen szőrös, számomra ez alap, elhánynám magam ha a barátom egyszer leborotválná a lábát... De egy pasin az ilyen nadrág hülyén néz ki. Egy térdig érő hawaii mintás vagy bármilyen színes strandpapuccsal tök jó. De ez nem....
2009. máj. 7. 21:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú vagyok és én is szoktam rövidebb shortokban járni. Szerintem pont az a borzalmas, ami térd alá ér. Egy vagy legyen vagy rendes hosszú, vagy rövid.

Nekem olyanjaim vannak, amik térdig vagy combközépig érnek. Ennél rövidebbet azért én se vennék fel csak mondjuk otthonra egy dög meleg napon.

Az elég hülyén nézne ki, ha olyan rövid shortot vennék fel, ami alól kilátszik a boxer szára.

2010. márc. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!