Miért nem szeretik a lányok, ha a fiúkon túl rövid short van?
A rövid short röhejes, nem a fehér láb.
Barna lábad lehet akkor is ha nem utcára mész shortban, hanem napozgatsz, szoli.
Ha nem akarsz a strandon fehér lenni.
Amúgy nem gáz a fehér a strandon, mivel azét megyünk doa, hogy ne legyünk fehérek.
Számomra tengerparton sem volt vicces a tök fehér, barnulni ne, vagy lassan tudó ember.
jaja egyetértek, nagyon hülyáén nézki
az utcán vegyél térdgatyát, és otthon meg napozz
B*zis...nagyon...
Inkább napozz vagy szoli.
amúgy nem tudom, férfi létedre mi a fenének érdekel, hogy egységesen barna-e a lábad? normálisabb nőt ez nem is érdekel, vagy rosszabb esetban megjegyzi egyszer, hogy furán fest és onnantól nem érdekli tovább, hogy hol vagy barna, hol nem...
Én fiú vagyok és én is szoktam rövidebb shortokban járni. Szerintem pont az a borzalmas, ami térd alá ér. Egy vagy legyen vagy rendes hosszú, vagy rövid.
Nekem olyanjaim vannak, amik térdig vagy combközépig érnek. Ennél rövidebbet azért én se vennék fel csak mondjuk otthonra egy dög meleg napon.
Az elég hülyén nézne ki, ha olyan rövid shortot vennék fel, ami alól kilátszik a boxer szára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!