Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bevállalnád ezt a felsőt 30...

Bevállalnád ezt a felsőt 30 felé közeledve?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. nov. 5. 08:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A 10:22-essel értek egyet, de még tovább fokoznám: nekem ez a felső kifejezetten konzervatív és öreges, amit azzal a mintával próbáltak feldobni, de nem lett tőle fiatalos vagy szexis csak olyan "furcsa". Természetesen ez csak az én véleményem, de én nem javasolnám neked, ennél nőiesebbet ajánlanék.
2011. nov. 5. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
simáááán:) ennél fiatalosabbat,durvábbat is:D ebben nincs semmi rossz:D
2011. nov. 5. 11:44
 13/15 A kérdező kommentje:

A szabásával nincs bajom, szerintem nem konzervatív vagy öreges...

Nekem nagyon sok ilyen szabású ruhám/jumperem van, amik felvéve nagyon csinos homokóra alakot adnak. Sőt, szinte csak ilyeneket hordok mostanság. :) Megnéznek bennük a pasik, a barátom is oda van értük, szóval ezzel nincs gondom szerencsére. :)

2011. nov. 5. 12:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Szóval felvéve kb ilyen:

[link]

2011. nov. 5. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi olyan nincs benne ami ne vállalható. A párom 35 de ennél fiatalosabb felsőket felvesz(szerencsére) pedig nem egy bevállalós,cicababás nő.
2011. nov. 11. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!