Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyenek ezek a cuccok?

Milyenek ezek a cuccok?

Figyelt kérdés

[link]

[link] (a legvilágosabb bézs színben, nem tudom azt tölti e be.)

Légyszi ne az árakat kommentáljátok, hanem csak a nacit és a táskát!! Az nem érdekel, hogy kíniban negyedennyibe kerül!! KÖszi.

2011. nov. 2. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dráágák.
2011. nov. 2. 14:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy ne az árat mert ugye kinek mi a drága. Nekem ezek nem különösebben drágák....
2011. nov. 2. 14:54
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Hát nekem nem tetszenek. Elmennek, de annyira nem jönnek be, hogy meg is vegyem őket. Az ár-érték aránnyal sem vagyok kibékülve. Na de nem egyforma az ízlésünk. Ha neked tetszik, és van pénzed rá, akkor hajrá. :)
2011. nov. 2. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettö jò bàr a tàska feketèben jobban tetszik: ) ès szerintem az àr-èrtèk is jò sokkal jobban megèri mint ha megeszel valami kinai farmert 3000èrt ès egy hònap alatt tònkremegy: )
2011. nov. 2. 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Farmer tetszik,a táska nem.
2011. nov. 2. 15:27
 6/13 LadyLee ***** válasza:
45%

A farmer egy tök átlag csőfarmer - nem értem, miért kell ezt szavazásra bocsátani. A táska pedig se nem praktikus (kicsinek tűnik a füle, nem tudod a válladra venni), se nem különösebben nőies, de ha tetszik hajrá. Drágának én nem mondanám, csak az ár / érték aránnyal vannak asszem gondok: az egy vacak műbőr táska, tuti sosem venném meg. Ennyiért ha egy kicsit ügyes vagy, igényes, minőségi bőr holmit kapsz.

Orsinak pedig: A kínai farmer ugyanannyi ideig bírja ám, mint a Zara, semmivel sem rosszabb minőségű. A lényeg, hogy hol talál magának olyat az ember, ami tetszik és jól is áll. Én pl. "márkásabb" boltokban egyszerűen nem találok normális farmert, ami jól is állna, hiába lennék hajlandó akár 30.000,- Ft-t, vagy még többet is kiadni érte. A kínaiban viszont rendszeresen találok jót.

2011. nov. 2. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő tetszik :)
2011. nov. 2. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
tetszenek, a táskából inkább a fekete,de ezt is elfogadnám:)
2011. nov. 2. 15:55
 9/13 anonim válasza:
Táskából a bézs gyönyörű :)
2011. nov. 2. 16:57
 10/13 anonim válasza:
A nadrág szerintem hanyagolható, ha tényleg tetszik vedd meg, de amúgy ez a koptatásos dolog már nem divat és egyébként is jön a tél, a sötétebb nadrágok(farmerok)időszaka. A táska, egyszerű, több ruha összeállításhoz felvehető, nekem elég nagynak tűnik ahhoz, hogy az alap cuccaid beleférjenek és ha ügyes vagy (és még jársz) suliba is hordható. Tetszik nekem, ha megteheted kell egy ilyen is a "ruhatáradhoz". De ez persze a te döntésed, remélem tudtam segíteni.:)
2011. nov. 2. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!