Milyenek ezek a cuccok?
[link] (a legvilágosabb bézs színben, nem tudom azt tölti e be.)
Légyszi ne az árakat kommentáljátok, hanem csak a nacit és a táskát!! Az nem érdekel, hogy kíniban negyedennyibe kerül!! KÖszi.
A farmer egy tök átlag csőfarmer - nem értem, miért kell ezt szavazásra bocsátani. A táska pedig se nem praktikus (kicsinek tűnik a füle, nem tudod a válladra venni), se nem különösebben nőies, de ha tetszik hajrá. Drágának én nem mondanám, csak az ár / érték aránnyal vannak asszem gondok: az egy vacak műbőr táska, tuti sosem venném meg. Ennyiért ha egy kicsit ügyes vagy, igényes, minőségi bőr holmit kapsz.
Orsinak pedig: A kínai farmer ugyanannyi ideig bírja ám, mint a Zara, semmivel sem rosszabb minőségű. A lényeg, hogy hol talál magának olyat az ember, ami tetszik és jól is áll. Én pl. "márkásabb" boltokban egyszerűen nem találok normális farmert, ami jól is állna, hiába lennék hajlandó akár 30.000,- Ft-t, vagy még többet is kiadni érte. A kínaiban viszont rendszeresen találok jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!