Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes jövő héten vásárol...

Hol érdemes jövő héten vásárolni ezek (Bershka, H&M, New Yorker, pull&bear, Mango, stb) közül? Jövő héten megyek Pestre vásárolni, szerintetek hova? MIlyen jó cuccok vannak? L

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! én ne rég voltam Deb-be a fórumba és ott H&M és New Yorker van ezek közül. nah itt voltak jó dolgok, főként polók, én pulcsit sohasem találok magamnak normálisat, mert mindegyik csupa dísz, azt általában sportboltban veszek vagy néha piacon
2009. aug. 23. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
bershak jó ötlet, ott jó ruhák vannak. pull&bear-ben is, csak néha kicsit drága. new yorkerben is kilehet fogni jó darabokat, ha szemfüles vagy. mangot én utálom, nemazén stílusom. h&m szintén.
2009. aug. 24. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:

debreceni forumba van bershka is.:D

amugy szerintem nézz be mindegyikbe, kitudja épp mit találsz..

2009. aug. 24. 00:38
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Sztem menj a Vörösmarty térre-Váci utcába, ott egymás mellett van mindegyik, mindbe benézhetsz :)

Aztán eldöntöd neked melyik tetszik a legjobban

2009. aug. 24. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
az első válaszolónak mondom,hogy Debrecenben a Forumban van: Bershka, H&M, New Yorker, Pull&Bear, és Mango is. (az összes amit a kérdező írt.)
2010. febr. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!