Hol érdemes jövő héten vásárolni ezek (Bershka, H&M, New Yorker, pull&bear, Mango, stb) közül? Jövő héten megyek Pestre vásárolni, szerintetek hova? MIlyen jó cuccok vannak? L
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 21:35
1/5 anonim válasza:
szia! én ne rég voltam Deb-be a fórumba és ott H&M és New Yorker van ezek közül. nah itt voltak jó dolgok, főként polók, én pulcsit sohasem találok magamnak normálisat, mert mindegyik csupa dísz, azt általában sportboltban veszek vagy néha piacon
2/5 anonim válasza:
bershak jó ötlet, ott jó ruhák vannak. pull&bear-ben is, csak néha kicsit drága. new yorkerben is kilehet fogni jó darabokat, ha szemfüles vagy. mangot én utálom, nemazén stílusom. h&m szintén.
3/5 anonim válasza:
debreceni forumba van bershka is.:D
amugy szerintem nézz be mindegyikbe, kitudja épp mit találsz..
4/5 anonim válasza:
Sztem menj a Vörösmarty térre-Váci utcába, ott egymás mellett van mindegyik, mindbe benézhetsz :)
Aztán eldöntöd neked melyik tetszik a legjobban
5/5 anonim válasza:
az első válaszolónak mondom,hogy Debrecenben a Forumban van: Bershka, H&M, New Yorker, Pull&Bear, és Mango is. (az összes amit a kérdező írt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!