Mennyi ebben a valóságtartam, valóban eredeti cuccok ezek, vagy a villámár csak "ösztönzőleg" ilyen sok?
2011. jan. 27. 12:15
1/7 anonim válasza:
Megnéztem a D&G órát és a villámára 13 ezerért nagyon alacsony, ezek replikák csak. Egy ilyen óra eredetiben 80 ezertől indul.
Van nála Diesel Time is, aminek semmi köze az eredeti Dieselhez,csak ezt elfelejtik leírni ezeket Hong KOngban gyártják. Tudom , mert én is vettem az Ebayen, 1 dollár volt.
2/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de ezek az órák nem eredetiek.Én is vettem már ilyet,csak jóval olcsóbban..
Ha lejjebb mész az oldalon van egy óra..Na ilyet vettem a napokban
Itt a villámára 9900 forintot írt.Na kapaszkodj meg,az ebayen,szállítással együtt 4 fontért vettem( átszámítva is csak 1300 forint volt..
Ha ilyen Calvin Klein órát akarsz inkább az ebay-en vedd meg.Olcsóbb lesz,és ugyanazt kapod..
3/7 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem ezt, hanem ezt: [link] az órát szeretném a barátomnak venni, de akkor gondolom ez sem eredeti. :(
2011. jan. 27. 13:01
4/7 anonim válasza:
Jól gondolod,ez sem eredeti,és ezt is olcsóbban megveszed az ebay-en
5/7 A kérdező kommentje:
És esetleg nem tudod, hogy ott hogy keressek rá, mert nem találom...?
2011. jan. 27. 14:46
6/7 anonim válasza:
Diesel time, Replica watch, designer watch, vagy egyszerűen csak watch címszóra keress és ott különböző szűrőkön tudsz szűkíteni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, bár még a replülőset nem találtam meg olcsóbban mint az árveréses.
2011. jan. 27. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!