Mit tegyek, ha nem értek a színekhez?
Mindig az a bajom az öltözködéssel, hogy nem értek a színekhez. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem merek felvenni semmilyen kiegészítőt, nehogy elüssön a ruhámtól. Volt más olyan is, hogy felöltöztem teljesen normálisan, aztán az osztályban leszóltak, hogy ez-meg ez nem illik egymáshoz, de olyan is volt, hogy az anyukám segített, hogy mihez mi illik, de szerintem az nem is illett össze, és a barátaimnak is ez volt a véleménye.
Hogy kell megtanulni öltözködni?
A szülőktől?
Csak úgy jön?
Ha nem tudom sehonnan megtanulni, írhattok jó hosszú "regényeket" válasznak, minden tanácsot szívesen fogadok.
Köszi!! 14/L
Ja, és olyanokat tudok, hogy a világos kövérít, a sötét ápol és eltakar.
Feketéhez bármilyen színt,bármilyen kiegészítőt felvehetsz.
Egy kék farmerhez is szinte bármilyen felsőt felvehetsz.
Nézegesd gyakran a magazinokat,kirakatokat és képzeld hozzá a saját ruhatárad. Tök jó ötleteket lehet így gyűjteni szerintem.
pl. mi illik hozzá?
drapp:
barna:
kék:
zöld:
sötétkék:
lila:
piros:
együtt melyikek?
Melyikek azok a fő színek, amikből nem lehet egyszerre 3-nál többet felvenni?(pl hallottam ilyet, hogy drapp, piros, sötétkék, feket együtt túl sok féle főszín)
Szerintem háromnál több színt semmiképp ne vegyél fel.Elöszőr csak próbálj két színt összehangolni. Pl:farmer egy színes felsővel és hozzá való kiegészítővel.Fekete gatya élénk színű felsővel, és fekete vagy ugyanolyan színű kiegészítővel.
A fehér,a szürke és a vajszínű is mindenhez kombinálható.
A drapp és a barna együtt is jó,szerintem a drapp és a zöld is jó. A piros nekem csak a feketével vagy fehérrel tetszik.
Én ezeket szeretem párosítani:
Fekete-fehér.
Fekete-piros.
Zöld-sárga.
Lila-nagyon sötétkék farmer (nagyon jól néz ki!).
Fehér-világoskék.
Kék-szürkésbarna.
Én általában interneten nézelődöm, az itteni boltok próbababáit is megnézegettem, de általában nem erre alapozok, mivel itt szinte csak kínaik vannak.
Ajánlom neked a
[link] oldalakat.
Itt szerintem sok érdekes dolgot lehet olvasni a divattal kapcsolatban, szerintem te is találsz számodra érdekes infókat, jó tippeket.
Sok sikert a keresgéléshez! :)
16/L
Ha nem érzed jól magad benne akkor már nem jó, mert feszengsz benne egész nap!
Egyébként szerintem nem lenne rossz.Nincs esetleg fekete cipőd hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!