Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, ha nem értek a...

Mit tegyek, ha nem értek a színekhez?

Figyelt kérdés

Mindig az a bajom az öltözködéssel, hogy nem értek a színekhez. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem merek felvenni semmilyen kiegészítőt, nehogy elüssön a ruhámtól. Volt más olyan is, hogy felöltöztem teljesen normálisan, aztán az osztályban leszóltak, hogy ez-meg ez nem illik egymáshoz, de olyan is volt, hogy az anyukám segített, hogy mihez mi illik, de szerintem az nem is illett össze, és a barátaimnak is ez volt a véleménye.

Hogy kell megtanulni öltözködni?

A szülőktől?

Csak úgy jön?

Ha nem tudom sehonnan megtanulni, írhattok jó hosszú "regényeket" válasznak, minden tanácsot szívesen fogadok.

Köszi!! 14/L

Ja, és olyanokat tudok, hogy a világos kövérít, a sötét ápol és eltakar.

2011. okt. 22. 17:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én magamtól szoktam rá jönni a fehér vagy a feketéhez minden illik zöld sárga is illik két piros nem illik a fekete beszívja a napot a fehér meg ellentéte szóval nyáron feketébe ne nagyon menj most inkább ősszel :) nyáron inkább világos színek ősszel erősebb ha jó idő világos ha rossz idő sötétebb:)
2011. okt. 22. 17:30
 2/18 anonim ***** válasza:
remélem segítettem^.^
2011. okt. 22. 17:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Feketéhez bármilyen színt,bármilyen kiegészítőt felvehetsz.

Egy kék farmerhez is szinte bármilyen felsőt felvehetsz.

Nézegesd gyakran a magazinokat,kirakatokat és képzeld hozzá a saját ruhatárad. Tök jó ötleteket lehet így gyűjteni szerintem.

2011. okt. 22. 17:36
 4/18 A kérdező kommentje:

pl. mi illik hozzá?

drapp:

barna:

kék:

zöld:

sötétkék:

lila:

piros:

együtt melyikek?

Melyikek azok a fő színek, amikből nem lehet egyszerre 3-nál többet felvenni?(pl hallottam ilyet, hogy drapp, piros, sötétkék, feket együtt túl sok féle főszín)

2011. okt. 22. 17:39
 5/18 anonim ***** válasza:

Szerintem háromnál több színt semmiképp ne vegyél fel.Elöszőr csak próbálj két színt összehangolni. Pl:farmer egy színes felsővel és hozzá való kiegészítővel.Fekete gatya élénk színű felsővel, és fekete vagy ugyanolyan színű kiegészítővel.

A fehér,a szürke és a vajszínű is mindenhez kombinálható.

A drapp és a barna együtt is jó,szerintem a drapp és a zöld is jó. A piros nekem csak a feketével vagy fehérrel tetszik.

2011. okt. 22. 18:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
először is az évszakhoz megfelelő szineket használj, tehát télen vagy ősszel ne nagyon hordj nyári szineket. 3nál több színt ne használj. a fekete és a farmer mindenhez megy. a drappot is sokmindennel felveheted ,legfőkképp barnával feketével fehérrel. Ha egyszerűen öltözöl fel dobbd fel valami bizsuval de vigyázz hogy pl piros ruhát ne citromsárgával óvatosan bánj a szinekkel főleg igy ősszel. Ilyenkr szerintem a drapp a barna a krém és vajszinek mennek a leginkább de most divatba jött ez a rozsdaszín is. Ezeket egymással szerintem bátran felveheted:))
2011. okt. 22. 18:12
 7/18 anonim ***** válasza:

Én ezeket szeretem párosítani:

Fekete-fehér.

Fekete-piros.

Zöld-sárga.

Lila-nagyon sötétkék farmer (nagyon jól néz ki!).

Fehér-világoskék.

Kék-szürkésbarna.

Én általában interneten nézelődöm, az itteni boltok próbababáit is megnézegettem, de általában nem erre alapozok, mivel itt szinte csak kínaik vannak.

Ajánlom neked a

[link]

[link]

[link]

[link] oldalakat.

Itt szerintem sok érdekes dolgot lehet olvasni a divattal kapcsolatban, szerintem te is találsz számodra érdekes infókat, jó tippeket.

Sok sikert a keresgéléshez! :)

16/L

2011. okt. 22. 18:15
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, a válaszokat továbbra is várom.
2011. okt. 22. 18:53
 9/18 A kérdező kommentje:
drapp bokacsizma, lila(virágmintás) póló és világoskék enyhén koptatott farmer illik egymáshoz? (szerintem nem, legalábbis nem éreztem benne jól magam). Ha bárki már válaszolt erre a kérdésre, akkor utána csak az eredetire kérek választ! KÖSZI!
2011. okt. 22. 19:00
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed jól magad benne akkor már nem jó, mert feszengsz benne egész nap!

Egyébként szerintem nem lenne rossz.Nincs esetleg fekete cipőd hozzá?

2011. okt. 22. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!