Kétféle Stílus is tetszik . Melyik jobb? . Keverve
milyen? =)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nekem ez a 2féle stílus nagyon tetszik,és nem tudok közöttük dönteni.Nem tűnnék, össze-visszának,ha egyik nap ebben a stílusban,másiknak abban mennék?..DE most töltök fel olyat,ami szerintem a 2-nek az ötvözete, és segítséget szeretnék kérni,hogy jól néz-e ki?!
Hát,elég közönséges mindegyik és nem is egyedi,de végülis öltözködj úgy ahogy neked tetszik. De semmiképpen se kombináld a kettőt,mert az még izléstelenebb lesz. ;)
2012. máj. 28. 16:22
13/20 anonim válasza:
Tipikus demenővagyokésegyediésmegvalósítomönmagam tiniringyó öltözködés. De ha neked tetszik, senki nem fog megállítani ebben! :) Hordd nyugodtan a kettőt ötvözve is.
2012. jún. 27. 00:32
14/20 anonim válasza:
szerintem mindegyik ocsmány és gáz és fel nem venném...és tényleg minden második középiskolás plázacica így öltözködik.... válts stílust!!! légy egyedi és ne tucat ember :D
2012. júl. 4. 13:00
15/20 anonim válasza:
Szerintem a ketto kevereke tok jo. A 2.ik csoport kepei is tok jok csak szerintem oda nem kellenek azok a kalapok :S
Vegulis en hordanam mind ket stilust.:)
2012. aug. 9. 11:24
16/20 anonim válasza:
1= Gazdag p.icsa
2= Olcsó k.urva
3= Izlés ficamodott r.ibanc
2013. jan. 17. 13:00
17/20 anonim válasza:
nekem tetszik mind kettő stílus. :) és úgy öltözködj ahogy neked tetszik, ne adj mások véleményére. ami neked tetszik, azt hord.
2013. júl. 31. 11:52
18/20 anonim válasza:
nemtudom :D de az az álitólag kis p***ás stílus a fiúknak bejön ;)
2013. aug. 24. 10:01
19/20 anonim válasza:
Ja, a kisfiúknak igen, akik szűk színes skinny nadrágban és v-nyakú pólóban járnak, és 1 hétig "jártok" :DDDDD
2013. aug. 24. 19:40
20/20 anonim válasza:
Ezek a mostani "stílusok" szerintem azt jelentik kb, hogy veszel fel egy menő feliratú félvállas pólö, egy feltűnő karkötőt/gyűrűt, egy cicanacit/farmer +tornacipő=hú de egyediéadivatosvagyok jahésmenőis (hé cica! a tömeggyártmányt kifelejtetted! :*)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.