Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg g á z a Mayo Chix?...

Tényleg g á z a Mayo Chix? Lenézitek?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin ha szóbajön a márka, és én azt írom, hogy én pl. egy mayo chix cuccért nem sajnálok adni x ezret, akkor mindig lehúrrognak, hogy milyen sz@-r márka, meg nem is márka, hü-lye pics@ák hordják, stb.

Érdekes, mert a boltok mindig tele vannak, és én is sok szép, igényes lányon (nem plázacicák, rendes dolgozó nők) látom ezt a márkát. Elegáns, divatos, ára is van, akkor miért nézik le?!

Én diplomás nő vagyok, irodában dolgozom, és szívesen hordok Mayo Chix termékeket. Nekem egy zara pl. egy ezrest nem érne, mert nem az én stílusom, eleinte szétnéztem ott, de sosem tetszett semmi, amit ott forgalmaznak.

Azokért a márkákért sem adnék sok ezret, amit Outletben forgalmaznak (pl. Mango) mert olcsón hozzá lehet jutni, tehát van annyi eszem, hogy nem egy Plázás üzletben vegyem meg ugyanazt.

Tehát a lényeg, hogy akinek van pl. 10e Ft-ja egy felsőre, azt miért nézik le? Mi lenne az a márka, amire azt mondják, hogy "hmm...de jó felsője van annak a csajnak"?

Félreérteni és kötekedni nem kell, nem vagyok márka-mániás, nekem is vannak kínais cuccaim ..

Csak nagyon bánt, hogy itt sokan lenézik a mayo-t és mivel én szeretem, azt sugallják, hogy egy id.ióta hü.lye vagyok..

2011. okt. 21. 13:35
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Én magát a márkát nem nézem le, hanem meg kell állapítanom, általában azok a lányok hordják, akiknek a pénztárcájukban több irigyelnivaló van mint a fejükben. Miután elolvastam minden commentet, azt kell hogy mondjam, a kérdező lány nem éppen intelligens módon kommunikál. Valójában kifejezi azt a csajtípust, akik a márkát általában hordják.
2012. júl. 23. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!