Tényleg g á z a Mayo Chix? Lenézitek?
Itt gyakorin ha szóbajön a márka, és én azt írom, hogy én pl. egy mayo chix cuccért nem sajnálok adni x ezret, akkor mindig lehúrrognak, hogy milyen sz@-r márka, meg nem is márka, hü-lye pics@ák hordják, stb.
Érdekes, mert a boltok mindig tele vannak, és én is sok szép, igényes lányon (nem plázacicák, rendes dolgozó nők) látom ezt a márkát. Elegáns, divatos, ára is van, akkor miért nézik le?!
Én diplomás nő vagyok, irodában dolgozom, és szívesen hordok Mayo Chix termékeket. Nekem egy zara pl. egy ezrest nem érne, mert nem az én stílusom, eleinte szétnéztem ott, de sosem tetszett semmi, amit ott forgalmaznak.
Azokért a márkákért sem adnék sok ezret, amit Outletben forgalmaznak (pl. Mango) mert olcsón hozzá lehet jutni, tehát van annyi eszem, hogy nem egy Plázás üzletben vegyem meg ugyanazt.
Tehát a lényeg, hogy akinek van pl. 10e Ft-ja egy felsőre, azt miért nézik le? Mi lenne az a márka, amire azt mondják, hogy "hmm...de jó felsője van annak a csajnak"?
Félreérteni és kötekedni nem kell, nem vagyok márka-mániás, nekem is vannak kínais cuccaim ..
Csak nagyon bánt, hogy itt sokan lenézik a mayo-t és mivel én szeretem, azt sugallják, hogy egy id.ióta hü.lye vagyok..
Mit? Kicsit elszálltál már.
Tudod, ha az autópályán tíz ember megy veled szembe, talán el kéne gondolkodnod, hogy TE vagy rossz sávban.
Ha tetszik, hordd, mindenki azt vesz fel, amit akar, de ne győzködj másokat, mert másnak ezek szerint gagyi, kínais, tucat és csicsás, ezért MI nem fogjuk felvenni. De ha neked meg tetszik, és Neked az Orsay szimpla, meg a New Yorker gagyi, akkor te meg azokat ne hordd.
Ha nem érted, akkor biztos szívesen elmagyarázza még neked másik tíz ember is, ebben biztos vagyok.
Tény,valakinek nem a stílusa,oké.Csak sajnos a legtöbb ember azért tartja ilyen meg amolyan "szar" márkának,mert nincs rá pénze és irigykedik!!!!!!! (tisztelet a kivételnek)
Én nem vagyok pl. pláza cica,de van egy csomó nőies ruhám a Mayotól,My77-től és még sorolhatnám.Nekem is mondták régen,hogy képes vagy rá ennyi pénzt kiadni????Igen,és ???Zavar???Mindenki azt hord amit akar.
Nekem gimiben volt egy barátnőm, aki nagyon szép volt, szerettem volna rá hasonlítani. Ők sokkal jobb anyagi körülmények között éltek mint mi, így megengedhette magának, hogy ott vásároljon. Mindig nagyon tetszettek a cuccai. Az egyetem alatt dolgoztam, kaptam ösztöndíjat is, így én is tudtam már ott vásárolni. Valóban vannak túl flitteres túldíszített cuccok, de vannak nagyon jól eltalált, nagyon jó szabású holmik is. A lenti képen látható ruhát (más színben ugyan) kinéztem magamnak, de nagyon sajnáltam rá akkor és ott közel 10 ezret kiadni. Utána már nem találtam a boltokban, de tavasszal kitettek pár utolsó darabot leárazva, így 2900 ft-ért jutottam hozzá:
Szerintem megérte. Néha az outletbe is benézek, ki lehet fogni pár dolgot jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!