Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen kabát, és csizma az...

Milyen kabát, és csizma az álmod, vagy éppen milyet vettél, idén, vagy milyened van? (Lányok véleményét várom)

Figyelt kérdés

KORT IS ÍRJATOK!

14 lány vagyok, és nem tudom hogy hol vehetnék téli kabátot, és hogy milyen is tetszene pontosan. a csizma az már megvan, csak kíváncsi vagyok milyet szeretnétek.

2011. okt. 17. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Balról a negyedik vagyok, ez egy tavalyi kép. Idén is ezt a kabátot fogom hordani, imádom.

[link]

Itt látszik a csizmám. Bőr, megy a kabátomhoz, van sarka, nagyon jól megmaradt tavalyról. Bár ki tudja, lehet veszek valami újat, de az biztos, hogy idén is vidám színűt vennék és szövetet, a fekete kabátokat nem részesítem előnyben.

2011. okt. 22. 11:50
 12/15 cicaa . válasza:

13 vagyok.. most ez csizma minden álmom..*-* : [link]

elég nőiesen öltözök.. mondhatni.. és szeretem a szőrme kabátokat .. úgyhogy azt szeretnék! :)

2011. okt. 22. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:

13 évesne maradjon is álom! :D

De, én egy fekete lakk Calvin Klein kabival szemezem, és hát a sors ugy hozta h megvette ezt a kabit tavaly nővérem, idénre nem jön be neki! :D Ugy hogy remélem méretileg is jó lesz amint haza hozza, és nem ugy fogok kinézni benne mint egy Michelin bábu!

16/L

2011. okt. 22. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
2011. okt. 22. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:

ilyen kabátom van tavalyról: [link]

+ egy egyszerű fekete szövetkabát

Csizmából kettő: egy fekete bőr magassarkú, és egy sötétbarna bőr bokacsizma.

Szeretnék egy ilyet feketében vagy barnában: [link]

2011. okt. 22. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!