Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden csaj véleményét várom!?...

Minden csaj véleményét várom!? (többi lent)

Figyelt kérdés
szóval vékony a vádlim meg a combom és azt szeretném kérdezni h ha felveszek egy (fekete)tudjátok ezt a sima nem csili vilire gondolok cicagatyót+egy térd fölé érő bő gatyát saruval az nagyon vékonyítana?
2010. jún. 3. 15:18
 1/7 A kérdező kommentje:
épp azért gondoltam cicagatyóra mert hátha vastagítana értiték? meg nyáron am sem akarok hosszú vastag farmer gatyába lenni és a cicagatya az még elviselhető sztem:)
2010. jún. 3. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:

vmi ilyesmire gondolok

[link]

2010. jún. 3. 15:23
 3/7 anonim válasza:
Szerintem hogyha vastagitani akarod a lábad akor kerüld el a fekete színt. mert az mégjobban vékonyítana! De a bő gatya az nagyon jó;)
2010. jún. 3. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem a bő rövid gatya + alá cicanadrág párosítást kerüld, mert nagyon gáz... viszont jól állhatnak neked a lenge pamut/vászon alul összehúzós hosszú gatyák saruval. mostanában úgysincs az a forrónacis meleg idő :S
2010. jún. 3. 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindednkinek a válaszát:)
2010. jún. 3. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki, hogy vékony a lábad, mutogasd nyugodtan:) maximum próbáld kicsit összhangba hozni a felsőtesteddel, hogy arányos legyen. Alul így nyugodtan hordj mintás, keresztbe csíkos, fehér nacikat, sok lány ezekről csak álmodhat:) A bő nacikat én csak hosszúban ajánlom, mert egy térdig érő nadrágnál furán hat, hogy bő, aztán elő bukkan belőle a vékonyka lábad, attól még vékonyabbnak tűnne. Inkább hordj egyenes szabásúakat, amik követek a lábad vonalát, de nem tapadnak rá. Illetve hordhatsz rakott szoknyákat, meg fodrosabb darabokat, azok is optikailag szélesítenek picit. Remélem tudtam segíteni:)
2010. jún. 3. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
igen tudtál segíteni:)
2010. jún. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!