Mit vennél, ha lenne 25000Ft-od csak ruhára?
Nekem ennyi nem lenne elég, ha mindent meg akarnék venni, ami most kéne.
Kéne egy téli kabát mindenképpen (valami olyan, ami tényleg meleg), csizma/ bakancs (olyan, ami nem csak szép, de meleg is). Aztán egy kicsit béleltebb cipő/ bokacsizma. Új sapka/ kalap.
Ezek most a legfontosabbak, de jól jönne egy új átmeneti kabát és új táska is, illetve néhány felső.
Mostanában a kedvencem a bőr rövidnadrág, folyon abban járok, szoval azt.
14L
Ne haragudj, de nem látunk bele a szekrényedbe, nem ismerjük a stílusod. Úgy nehéz ötletet adni, hogy nem tudod mire alapozz.
Hmm én speciel egy új cipőt vennék magamnak.
Köszi a válaszokat!
Pont azért raktam fel a kérdést,hogy hátha valami ötletet kapok,vagy valaki ír valami jót.
Félre tenni sajna nem tudom,mert úgy kapom,hogy együtt megyünk el levásárolni anyukámmal a pénzt.
Csak ruhára költheted?
Ha mindened megvan, én a helyedben inkább elutaznám ezt a pénzt, ennyiből már simán külföldre is ki lehet menni.
jól hangzik...
először is egy pulcsit egy cipőt, pár nadrágot egy jó inget hogy hol azt neked kell eldöntened...attól függ mi jön be neked.
Hát én havonta ennyit simán elköltök, van, hogy többet is...
Én mindig új cuccokat veszek, unalmas ugyanazokba járni. Tehát nadrágokat, felsőket, kardigánokat, kiegészítőket, cipőt ha más (pl kabát) nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!