Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vehetnék ilyen nadrágot?...

Hol vehetnék ilyen nadrágot? És kb. mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
[link] <== ő lenne az :)nagyon szeretnék egy ilyet, de fogalmam sincs, hogy hogyan tudnék hozzájutni.. mi ennek egyáltalán a neve?? (azon kívül, hogy nadrág:DD)kérlek segítsetek!
2011. okt. 6. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
hááát ez..... :D
2011. okt. 6. 22:17
 2/9 A kérdező kommentje:
"Netty cica" nem a véleményed érdekelt!
2011. okt. 6. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez túl egyedinek tűnik..lehet csináltatták..ha megmutatod egy varrónak,szerintem neked is megcsinálná, lehet olcsóbban is jönnél ki. Nem nagyon láttam még ilyet sehol.
2011. okt. 6. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
bohóckellékesnél
2011. okt. 6. 22:35
 5/9 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:34

nem hinném, én már sok ilyet láttam...

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:34

xDDDDDDDDDDD köszi, ezzel most megnevettettél:DD

egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire nem nyeri el senki tetszését se..

2011. okt. 6. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
nézd meg rockshop, sharkheavymetal, amazon oldalakon. Valamelyiken láttam már, nem biztos h ugyan ilyet, de hasonlót.
2011. okt. 7. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az angol neve bondage trousers vagy amerikaiasan bondage pants.

Én az Iguana Retróban és a Jajcicában nézném meg.

Illetve vennék egy szimpla kockás nadrágot, rávarrnék zipzárakat, és beszűkíteném. A beszűkítéskor kimaradó anyagokból varrnám rá a csatok tartóját és a hátsó hózentróger pántokat.

2011. okt. 7. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:

bondage pants néven ebay vagy google.

Amúgy meg ezek elég drágák szoktak lenni, annak ellenére hogy ilyen kockás nadrágra bárki rá tud varrni néhány cipzárt, semmi különös nincs rajta. Varrni sem lehet drága.

2011. okt. 7. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem boltban 8-10 e forint attól függően hogy hol veszed. Otthon meg 1000 ftból megvan ha ügyes vagy... ha komolyan gondolod ezt a stílust, melegen ajánlom, hogy varrd meg magadnak, mert a bolti cuccok iszonyat bénák, messziről ordít róluk, hogy ezt kínai gyerekmunkások csinálták.
2011. okt. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!