Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vehetnék zöldalma színű...

Hol vehetnék zöldalma színű nadrágot?

Figyelt kérdés
Lehetőleg cső- és csípőnadrág legyen :) Előre is köszönöm
2010. aug. 10. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom hol laksz, én még télen vettem az Auchanban. Lehet röhögni, de ott éppen volt, megtetszett és megvettük, valami 2ezer forint volt, nemsok. Ha ott ahol laksz van Auchan, akkor nézd meg, lehet van még. Ilyen zöldszínű csőnadrág. Felénk mindenkinek olyan van már :S
2010. aug. 10. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
én most vettem zöld csőnadrágot az invázióban 1200 ért volt leárazva és nagyon jól néz ki:P
2010. aug. 12. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, de közel lakok pesthez, így az Auchan sincs messze. Invázió pedig itt is van. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek :)
2010. aug. 24. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és Első Kommentelő. Nem nevetlek ki ;) Mindegy az, hogy honnan van. Az a lényeg, hogy Neked tetszen, aki pedig röhög rajta az igazán jól kereshet -.- (esetleg apuci/anyuci) Én sem tehetem meg h csak úgy veszek egy 30 000 Ft-s Retro gatyát. Sajnálom ez van. Nem milliomos csemete vagyok én se.
2010. aug. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!