Hol vehetnék Budapesten ilyen nadrágot?
Itt van egy kép, ilyesmi gatyát keresek, nem tudom, hogy a szabadidő nadrágon kívül hívják-e máshogy, de a lényeg, hogy a száránál legyen gumis része és, hogy az anyaga is ilyen legyen. Hol vehetnék ilyet Budapesten? A nagyobb sportszergyártóknál nem láttam. Esetleg valamelyik plázában, avgy milyen üzletben van ilyen? Kérlek segítsetek!! :)
Előre is köszönöm! :)
Bokaszegély a neve az alsó guminak, na, már ezt is tudom! :P
Köszi! :) Na és hol vetted? Mármint Budapesten hol van reebok üzlet, és mennyi volt? :)
Remélem vasárnap is nyitva van :)
Az anyaga nem látom milyen, mert ilyen paca képből az nem derül ki. Ilyen alul passzés melegítőm van a Takkoból. Itthonra vettem tavaly télen, és azon kívül, hogy már nem néz ki újnak, semmi baja, pedig sokat használom.
Én 1600 Ft- ért vettem.
Terranovában is szokott lenni 2500 Ft körül.
Terranova van az Arénába, akkor majd oda benézek. Még jöhetnek tippek, mert nem biztos, hogy ott majd olyat találok, amilyen szeretnék :)
Köszönöm az eddigi tippeket! ;)
Hervis, oké, ott is megnézem. :)
Na és Reebok üzlet hol van Budapesten?
Köszi!
Remélem, hogy valamelyik üzletben találok olyat, amilyet szeretnék. :)
(de még mindig jöhetnek lehetséges üzletek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!