Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire gondoltok ha egy srácon...

Mire gondoltok ha egy srácon csak és kizárólag kantáros, hózentrógeres nadrág van?

Figyelt kérdés

5 éve vettem egy kantáros (nem kertész) nadrágot. Ilyesmit:

[link]

[link]

Mivel nagyon megszerettem azóta csak ilyeneket veszek, és rájöttem arra, hogy egyetlen hagyományos nadrágom nem maradt, van még persze kertésznadrágom is :D

Mi a véleményetek, miért nem terjednek ezek jobban?

2011. szept. 27. 09:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Felnőtt férfiként, nekem is van kantáros farmer nadrágom szettben dzseki hozzá, 2 van, sötét kék meg világos kék,nagyon szeretem én is úgy vagyok legtöbbször kantáros farmeromba vagyok, együtt hozzá valo dzsekivel használom fel veszem a kantáros farmert akkor a hozzá való dzsekit is, mindig úgy veszem fel előbb a dzsekit és utána a nadrágot, be tűröm a derekamnál, a dzsekit, és kívülre teszem fel a kantárokat a dzsekire, egy részt szeretem a melkas zsebeket így meg tudom használ ha kívül a dzsekin van a kantárok, más részt kellemes idő van, akkor azért is van úgy pántok kívül van, olyankor meztelenül veszem fel a kantáros farmert és a dzsekit is, ilyenkor a leg kényelmesebb. Nekem kantáros nadrág dolog nagyon szeretem.
jan. 16. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!