Mire gondoltok ha egy srácon csak és kizárólag kantáros, hózentrógeres nadrág van?
Figyelt kérdés
5 éve vettem egy kantáros (nem kertész) nadrágot. Ilyesmit:
Mivel nagyon megszerettem azóta csak ilyeneket veszek, és rájöttem arra, hogy egyetlen hagyományos nadrágom nem maradt, van még persze kertésznadrágom is :D
Mi a véleményetek, miért nem terjednek ezek jobban?
2011. szept. 27. 09:06
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tettcik. Az idén eléggé trendi ez a nadràg nem csak a fiuknàl de a lànyoknàl is. De azért vegyér normàlis gatyåkot is lehet jól jön majd
2/11 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy majd kinövi ezt a korszakot is :)
3/11 anonim válasza:
Fel is veszed a pántot vagy csak úgy lóg? Egyébként engem nem zavarna ha jól áll.
4/11 A kérdező kommentje:
90%-ban fel is veszem.
Nem szeretem ha valami csak funkció nélkül lóg :D
Most talán divat lógatni, de amúgy is jóval előbb kezdtem trógerkedni mint a mostani divathullám..
2011. szept. 27. 16:26
5/11 anonim válasza:
Csak legyen hozzá stílusod. Szval ne úgy nézz ki, mint egy vidéki parasztgyerek aki most szabadult a tehenek mellől, hanem menőn.
6/11 anonim válasza:
Hááát, az én ízlésemnek parasztos ez a fazon, ne haragudj.
Azt gondolnám rólad, hogy ok, joga van így öltözni, de én ugyan le nem veszem róla ezt a nadrágot :D
8/11 anonim válasza:
Jajj, nekem is nagyon tetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!