Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen hordtok deszkáscipőt?

Télen hordtok deszkáscipőt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 21:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Amúgy engem csak az csesz föl hogy azért mert mit tudom én egy rocker szerezi, akkor egészségére, de attól még miért kell másra ráerőszakolni a szentséges bakancsát?! Meg fikázni a másik stílusát... "

Na, itt van a lényeg, csak úgy látszik, engem még jobban fölcseszett, mert nem tudtam ezt így megfogalmazni:-D

De egyet értek!

2011. okt. 4. 20:09
 22/32 anonim ***** válasza:

Milyen stílus ember? Az nektek stílus, hogy felhúztok egy csőgatyát meg egy díszís pólót, és dzsásztin bíbört játszotok benne? Mit fejeztek ki azzal? Azt, hogy homokosak vagytok.

Ezzel szemben mi öltözködésünk azt fejezi ki, hogy utáljuk az ilyen melegeket.

2011. okt. 4. 20:37
 23/32 anonim ***** válasza:
erre az értelmes hozzászólásra sem reflektálnék xD
2011. okt. 4. 20:39
 24/32 anonim ***** válasza:
Mivel nőnemű vagyok, már az elején megdől az elmélet, a többi meg nem az én világom, rég elmúltam 14 éves...
2011. okt. 4. 20:41
 25/32 anonim ***** válasza:

Micsoda ideológiai viták bontakoztak ki.

Megjegyzem, bár szerintem a deszkáscipő egy sz@r, nem értek egyet az 55%-os válaszolóval, mert elég korlátoltnak tűnik.

Mellesleg, a belinkelt csaj szerintem tök jól néz ki, és stílusosabb, mint a magyar fiatalok jelentős része, teljesen mindegy, hogy a bakancsos rockerekről vagy a deszkáscipős tökömtudja-milyen-szubkultúráról van szó.

De én kitartok amellett, hogy télre nem való a deszkás, mert nem téli viselet; az ember észre sem veszi, és már felfázott, oszt oda a vese.

2011. okt. 4. 20:44
 26/32 anonim ***** válasza:
Én sem hordok deszkás cipőt, nem is azért védem, de azért a bakancsos bátor magyar hazafiak megint megvillogtatták intelligenciájukat. Mikor már olyan helyzetbe szorították őket hogy képtelenek logikusan érvelni, akkor jön hogy mocskolódnak fűvel fával. :D
2011. okt. 4. 20:48
 27/32 anonim ***** válasza:

Milyen mocskolódás? Ha megkérdezel bármit belőle, én elmagyarázom, hogy miért van úgy...

18/f

2011. okt. 4. 21:29
 28/32 anonim ***** válasza:
most történetesen nem rád gondoltam hanem a dzsásztinbíberes gyerekre :)
2011. okt. 4. 21:43
 29/32 anonim ***** válasza:

Elmagyarázni?

Fölöslegesen erőlködsz, vedd már észre...

"Egyébkéntis csak gyökerek hordják a deszkásat, nem csak télen.

Acélbetétesnél nincs jobb!

18/f"

Egyetlen ruhadarab alapján gyökérnek titulálni bárkit elég meggondolatlan (hú, de finoman fogalmaztam, nem jellemző rám:-P) dolog, innentől kezdve, amikor itt van egy kérdés, amihez a reakciódnak semmi köze nincs, te inkább ne akarj elmagyarázni semmit!

2011. okt. 4. 21:45
 30/32 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre minek adjak normális választ? A kérdés kb. a "Cserélsz-e alsógatyát minden nap?" kategóriába tartozik.

És egyetlen ruhadarb alapján meggondolatlanság? Amilyen a külső, olyan a belső is.

2011. okt. 4. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!