Télen hordtok deszkáscipőt?
Egyébkéntis csak gyökerek hordják a deszkásat, nem csak télen.
Acélbetétesnél nincs jobb!
18/f
Én hordtam, de már nem igen. Ha nem akarod hogy fázzon a lábad akkor minimum egy magas szárú cipő, esetleg mostanában nagyon divatba vannak ezek a nagy vajszínű bakancsok.
Acél betkós? Azt meg kőműveseknek meg építő munkásoknak találták ki, csak rájöttek hogy a sok hülye rocker meg bőrfej több pénzt hoz nekik.
Szerintem is tök jó az ackós, legalábbis a ratyi deszkásnál hótziher, hogy stílusosabb (és itt nem kifejezetten a rocker illetve ahhoz kapcsolódó stílusokra gondolok).
Amúgy ha tetszene, sem venném fel. Az ilyenek nem télre valók, arra a csizmák meg bakancsok valók. Mindig megmosolygom azokat, akik télvíz idején olyan cipőkben járnak, mintha ősz lenne, aztán úgy felfáznak, hogy becsurrantanak.
Na megszólalt a nagymagyar...
Akárhogy is van, még mindig ízlésesebb a deszkás cipő, azt bárki bármihez felveszi, nem sugároz gyűlöletet, rasszizmust, és egyéb hovatartozást, nem úgy mint egyes... "cipők"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!