Divatmániások, komolyan kérdezem: Mi olyan jó abban, ha valaki divatos?
Az ég világon senki nem érti. Egy ember öltözködjök korának,alkatának megfeleően ne conversbe meg csőnaciba mászkáljon 11-19 éves korosztály... Egyesek ettől érzik magukat rajnak,hogy húúú converse táskám van, júúúj adidas pulcsim... Én azokat a ruhákat hordom amik tetszenek....
14L
első vagyok.
Kedves kérdező erre nem lehet jobb választ adni... egy divatmániás sem vallja magát divatmániásnak :D kérdezz csak meg egyet-kettőt (sértésnek is veszi)
próbáltál már nem divatosan öltözni? ha épp csőnadrág a divat, ember legyen a talpán aki talál trapézt:D
és egéybként... az emberek szeme megszokja. nem vagyok megszállottan divatot követő fajta, főleg hogy sok ruhát varrok magamnak meg kicsit extrémebb vagyok, de nagyon könnyű megszokni, megszeretni a divatba jött dolgokat. pl a balerinacipő nálam ilyen volt... irtóztam tőle, gusztustalannak tartottam. annyit láttam annyi emberen hogy megszoktam lassan, és már még nekem is van habár nem a kedvencem, de elhordom ha épp úgy van.
Szia!
Szerintem nem kell ahhoz Converse, meg Adidas, meg stb. márkás cucc, hogy valaki divatosan öltözzön. Ugyanazokat a ruhákat meg lehet venni kínaiban is, vagy akár egy turkálóban, amiket a márkaboltokban. Annyi különbséggel, hogy a kínaiban, illetve a turkálóban olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!