Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy szabadteri buliba mit...

Egy szabadteri buliba mit szoktatok felvenni? Lanyokat kerdezem.

Figyelt kérdés

Mutatnatok kepeket?

Fesztivalhangulatu rendezveny, nem particucc kell, hanem olyan, ami kenyelmes, de csinos is.

Az a "gondom", hogy mar evek ota nem voltam hasonlo buliban, most megyunk koncertre, de en inkabb noiesen oltozkodom es kicsit zavarban vagyok. Nem igazan tudom, hogy mi lenne praktikus.

2011. júl. 17. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
farmersort valami színes felsővel, ha nőiesebbet szeretnél akk valami lengébb nyári ruha, nem elegáns inkább ilyen strandos hangulatú, virágos vagy színes.
2011. júl. 17. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább a cipő megválasztása a fontos, amúgy felöltözhetsz nőiesen is. Szóval mindenképpen lapostalpú cipő, de szerintem a papucs nem praktikus, inkább szandál, balerina, vagy vászoncipő, esetlen tornacipő. De sokan vesznek fel papucsot is, én eddig fesztiválokon mindig elhagytam, vagy elszakítottam (ráléptek hátulról), szóval én abban nem mennék...

Vehetsz sortot valami csinosabb felsővel, vagy nyári ruhát is. Én volt már olyan, hogy feszülős fekete miniruhában mentem színes harisnyával és tornacipővel, de akkor még hűvösebb volt, most a harisnyát nem ajánlom.

Ha ugrabugrálós koncert lesz és tömeg (és előre akarsz menni), akkor inkább zárt, de jól szellőző vászoncipőt válassz, mint szandált, de szandálban is túl lehet élni azért.

Estére én egy sima kardigánt szoktam a táskámban magammal vinni még, vagy néha csak egy sálat vagy kendőt.

2011. júl. 17. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
2011. júl. 18. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

bár attól is függ, hogy milyen stílusú zenét játszanak

2011. júl. 18. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!