Lányok nektek mennyire tetszik az EMOS öltözködés?
No, látom, jött az emos különítmény, és mindenkit jól lepontozott! :D
(11. válaszoló voltam)
Szerintem egyáltalán nem jo pff..
Kicsit a punk-okat utánozzák le..
Nem szoktam más stílust lenézni de ez az emo kivétel..
na, ha látok egy fiút a myvipen például, hogy igy felülről sé kicsit oldalról fényképezi magát oldalt fufruval, hát , hogyis mondjam...úgy nézek rá, hogy cuki, meg néha helyes (őszintén bevallom), de amúgy férfiasságot nem látok benne.
Főleg amikor körmöt festenek, és ez a Fob vagy mi hát az már no comment....
oké, vannak 'cukik' szerintem, de megvan a határ.
egyszerűen csak azt mutatja, hogy a fiú divatkövető, mert a Múlt évig(már kiment a divatból!!!!!)az úgymond emósok azt se tudták, hogy mi ez a stílus.
Nekem összevéve az a véleményem, hogy cukik néha, elég furcsának találom, ha az tcán meglátok egy szűk gatyás fufrus srácot. Igaz, jobban felhívja a figyelmemet, de jobban tetszenek a metalisták, meg a kopsz emberek szép arcal és bakancsal :)
15lány
20:01-es vagyok.
Engem az idegesít az egész emó stíluson, hogy ok, lehet, hogy még régebben kialakult az érzékenyebb emberek stilusa, de az ami most volt a múltéven divatban az csak divatemó.
Most nem akarom védeni az igazi emóstilust, de a divatmajmok tönkretették.
Főleg ezek a kis vihogó kis tinik, mert beleköptek minden stílusba. Már az ember nem mehet ki fekete szemmel, mert rögtön leemózzák. Vagy ha felveszel tornacipőt feket nadrággal, akkor már rögtön emósnak titulálnak.
Vagy ha egy IGAZI metalista feketébe kimegy, akkor már mindenki azt hiszi (főleg az idősebbek, akiknek fogalmuk sincs a stilusokról, csak annyit tudnak, hogy most elterjedt az önkinzás), hogy valami öngyilkosjelölt emós.
Vagy a punk stílusba is 'beleköptek'. A punkoknál a szúk nadrág, piercing, biztostű már több évtizede 'dominál'. Errre, ha most valaki kitűzöt tesz a táskájára vagy halálfejet, akkor már rögtön emó.
Én nem mondom magamat se metalistának, se punkernek, mert tudom, hogy nem vagyok olyan mint egy igazi metalista, és nem élek olyan életmódot mint a punkerek, gondolok itt pld. a The Exploitedre, vagy a Sex Pistolsra, vagy a rock zenénél Led Zeppelin-re. Úgyanúgy se rockernek nem mondom magamat, bár ezt a 3 fajta stílust nagyon szeretem, és hallgatom is, de attól, hogy valaki szeret egy stílust, nem jelenti azt, hogy már ő is rögtön az.
az oltozkodes talan elmegy ...
maskepp meg, amit muvelnek az nem.
csak depiznek ossze-vissza, s "jaj,de szar az elet" s ongyilkos lesz...nagyon sok ertelme van :)
na,de ok tudjak ...
inkabb legyel punk :)
azok szabadok, s elvezik az eletet :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!