Lányok nektek mennyire tetszik az EMOS öltözködés?
Figyelt kérdés
Írjatok minnél többen :)2009. ápr. 23. 19:51
11/35 anonim válasza:
Egyáltalán nem szexi férfias, inkább lányos és nyálas:S
13/35 anonim válasza:
Éretlen személyiséget tükröz, egy befolyásolható, gyermeki lelket. A lányokon nem csinos, a fiúk úgy néznek ki, mint a bohócok... a hasonló korú (középiskolás) gyerekeknek általában tetszik, ahogy észrevettem, de az idősebbek egyöntetűen nevetnek rajtuk.
14/35 anonim válasza:
szerintem cukik :) főleg a lányok, de srácok között is vannak akiknek nagyon jól áll. sosem értettem miért kell erőltetni hogy valaki akár tizenévesen is merev unalmas szürke vacak legyen, arra hivatkozva hogy attól lesz komoly ember. mindenki nézzem úgy ki ahogy neki jólesik, persze én is röhögök a hónaljig felhúzott tangás öv-szoknyás csajokon, de nem gyalázom őket kiabálva, ha nekik úgy esik jól kinézni. attól hogy valaki így meg úgy öltözik, még nem árt senkinek. persze, egy jól kitalált eladható stílus, de nekem attól még tetszenek, bár itt magyarországon nem nagyon látni olyan emóst akiben tényleg van fantázia és egyediség.
15/35 anonim válasza:
borzalmas...
most komolyan 13-16 éves p*csák "emosok" lesznek meg mindent úgy csinálnak...undorító...főleg ha egy pasi festi magát...
Inkább a sportos,laza emberek szimpatikusak nekem.:)
14/L
16/35 A kérdező kommentje:
evvel én is így vagyok :) írjatok még
2009. ápr. 24. 14:46
17/35 anonim válasza:
annyira lehangoló még lányon is, nem hogy fiún.. roppant mód idegesít, hogy valaki azt hiszi ez jól néz ki, meg mittomén.. az egész olyan nem tudom.. fusztrál, hogy valakinek ennyire nincs szépérzéke.
18/35 A kérdező kommentje:
jaa:) furcsa
2009. ápr. 24. 15:28
19/35 anonim válasza:
Semennyire. Gusztustalan. És ez csak a külső, arról nem is ejtek szót, hogy a többségük szépnek hiszi magát, és még ők szólogatnak be nekem az utcán (punk vagyok). Alapvetően nem verekszem kicsinyes dolgok miatt, de volt már példa, hogy ebből a fajból megvertem valakit.
20/35 anonim válasza:
nekem peldaul tetszik`:d... de ugy hogy en nem lennek emos.. inkabb maradok a kis csini sexy csajszinal :P
puszii`
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!