Öltözködés = zenei ízlés?
Miért érzik az emberek szükségesnek, hogy ahhoz "illő" ruhába öltözzenek, amilyen zenei stílust kedvelnek?
Találós kérdés:
Így öltözködöm:
-leggingsek (fekete pamut, farmerhatású, bőrhatású)
-tunikák
-farmer miniszoknya minden létező színben és fazonban
-harisnyák, szintén minden színben, mintában, vastagságban stb
-Converse cipők (rózsaszín és bézs van)
-Balerina cipők mindenféle színben
-Magassarkúk *.* (szenvedélyes gyűjtő vagyok :D)
-Ballonkabát
-Mindenféle hajpánt (masnis, virágos, stb...)
-Egyberuhák (ezek a kedvenceim)
-Ceruzaszoknyák
-Nőies ingek
-Imádom a pöttyöset, a virágmintásat, a leopárdmintásat
-Imádom a MY77 ruhákat
Ehhez az öltözködéshez szerintetek milyen zenei stílus illik? Mi az első gondolatotok, kiket hallgatok?
Szerintem ez nem mérv adó. Én is metált hallgatok már évek óta, mégsem mondanád meg, hogy mit hallgatok a ruháim alapján.
Szóval hallgathatsz ennyi erővel reppet, metált, operát, de reggit is.
Első gondolatom az lenne, hogy nem rétegzenét. Popot, felkapott sztárokat, ilyesmiket. Persze nem biztos, te is kellenél a ruhákba ahhoz, hogy legyen egy első benyomásom :)
Mit hallgatsz amúgy?
Szerintem te az öltözködésed szerint vagy mindent meghallgatsz vagy csak popot.
Amúgy én rocker vagyok, és nem mindig öltözök ahhoz illően. Nem tudom. Viszont amikor úgy próbálok felöltözni, mint egy rocksztár akkor magabiztosnak érzem magam. De amúgy meg egyáltalán nem... Szerintem magabiztosságot ad, vagy csak ezzel akarják megmutatni a zenei ízlésüket, mert büszkék rá.
hip-hop,rnb vonalra tippelnek,vagy "ismeretlen" popra,esetleg trancere.
elárulod mit/miket hallgatsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!