Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözködés = zenei ízlés?

Öltözködés = zenei ízlés?

Figyelt kérdés

Miért érzik az emberek szükségesnek, hogy ahhoz "illő" ruhába öltözzenek, amilyen zenei stílust kedvelnek?

Találós kérdés:

Így öltözködöm:

-leggingsek (fekete pamut, farmerhatású, bőrhatású)

-tunikák

-farmer miniszoknya minden létező színben és fazonban

-harisnyák, szintén minden színben, mintában, vastagságban stb

-Converse cipők (rózsaszín és bézs van)

-Balerina cipők mindenféle színben

-Magassarkúk *.* (szenvedélyes gyűjtő vagyok :D)

-Ballonkabát

-Mindenféle hajpánt (masnis, virágos, stb...)

-Egyberuhák (ezek a kedvenceim)

-Ceruzaszoknyák

-Nőies ingek

-Imádom a pöttyöset, a virágmintásat, a leopárdmintásat

-Imádom a MY77 ruhákat

Ehhez az öltözködéshez szerintetek milyen zenei stílus illik? Mi az első gondolatotok, kiket hallgatok?

2011. aug. 27. 21:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én metált hallgatok, és szolid öltözékben és tűsarkúban járok.
2011. aug. 27. 21:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van olyan ismerösöm aki nagyon nöiesen öltözködik és a metàlt szereti :) a màsik pedig metàlt, és operàt is :)
2011. aug. 27. 21:42
 3/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem mérv adó. Én is metált hallgatok már évek óta, mégsem mondanád meg, hogy mit hallgatok a ruháim alapján.

Szóval hallgathatsz ennyi erővel reppet, metált, operát, de reggit is.

2011. aug. 27. 21:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Rólam se mondaná meg senki, hogy metált hallgatok, nem vetem meg a szép dolgokat, és a tűsarkút se, az egyetlen, ami talán más, hogy a feketén kívül nem igazán ismerek más színeket, ha ruháról van szó.
2011. aug. 27. 21:46
 5/18 anonim ***** válasza:

Első gondolatom az lenne, hogy nem rétegzenét. Popot, felkapott sztárokat, ilyesmiket. Persze nem biztos, te is kellenél a ruhákba ahhoz, hogy legyen egy első benyomásom :)

Mit hallgatsz amúgy?

2011. aug. 27. 21:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Mainstream zenére tippelnék az esetedben vagy vmi disco-ban hallhatókra house meg ilyenek.
2011. aug. 27. 21:49
 7/18 anonim ***** válasza:

Szerintem te az öltözködésed szerint vagy mindent meghallgatsz vagy csak popot.

Amúgy én rocker vagyok, és nem mindig öltözök ahhoz illően. Nem tudom. Viszont amikor úgy próbálok felöltözni, mint egy rocksztár akkor magabiztosnak érzem magam. De amúgy meg egyáltalán nem... Szerintem magabiztosságot ad, vagy csak ezzel akarják megmutatni a zenei ízlésüket, mert büszkék rá.

2011. aug. 27. 21:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is többnyire metált hallgatok, és meg nem mondanád rólam... :D Kifejezetten szeretek pl színes cuccokba öltözni Jó, rózsaszín mondjuk nem hordok, de csak mert úgy érzem nem az én színem... Soha életemben nem volt rajtam acélbetétes, stb. Általában meg szoktak lepődni, ha megmondom milyen zenét hallgatok. :) Amúgy amit leírtál, abból valszeg azt gondolnám először, hogy popot hallgatsz, de magamból kiindulva nem lennék benne biztos.
2011. aug. 27. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
nyilván mindenki mainstream zenét fog mondani, de gondolom azért tetted fel a kérdést, mert a látszat csal. :) nem a zenei ízléshez kell öltözködni, hanem ahogy jól érzed magad.
2011. aug. 27. 21:53
 10/18 anonim ***** válasza:

hip-hop,rnb vonalra tippelnek,vagy "ismeretlen" popra,esetleg trancere.

elárulod mit/miket hallgatsz?:)

2011. aug. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!