Nagyon gáz, ha csak egy nadrágom van?
Már két éve csak egy nadrágot hordok (oké, kettőt, mert mikor az első elszakadt, vettem egy pontosan ugyanolyat :))
Igazából megtehetném hogy veszek még vagy kettőt-hármat, mert pénzem lenne rá, de nekem annyira tetszik ez az egyszerű, fekete csőnadrág, és olyan kényelmes, hogy nem kell másik. Mások szemében mennyire lehet gáz, hogy állandóan egy darab nadrágot hordok? A minap jutott eszembe a kérdés valamiről, nem szoktam ezen gondolkodni, csak kíváncsi vagyok az őszinte véleményetekre.
Hát mivel nem egy jellegzetes darab, annyira nem feltűnő, de én 5 napig se szeretném ugyanazt hordani nonstop, mosás nélkül. :D akárhogy nem lesz koszos meg büdös az alatt. :D
Kicsit gáz, ha kiszúrja valaki, én magamban csendben meg szoktam ilyesmit állapítani, bár amíg nem érzem a szagát, addig nem zavar senkin. :D
Azért a változatosság nem árt, szerintem is szerezz be még pár klassz gatyát.
Ezek a mikor mosós kérdések... :D Igen, hétvégén mosom, itthon vastag harisnyát vagy cicanadrágot hordok, azokból annyi van mint a nyű. És egyáltalán nincs szaga oO
Amúgy fekete cuccokat hordok általában, tehát fehér meg ilyen mindenféle színű gatya szóba sem jöhet (főleg mert a lábam vastagabb, tehát elég hülyén nézne ki)
Na meg nehezen találom magamra nadrágot, mert széles a csípőm és nagy a seggem xD Párszor már próbáltam másik nadrágot venni, volt egy ilyen fekete szürke kockás ami tetszett, de persze hogy nem jött rám =(
Amúgy köszi mindenkinek a válaszokat :D Közben rájöttem hogy nem gáz, mert az osztályomba sokkal csóróbb emberek is járnak mint én, más meg nem igen veszi észre hogy egy nadrág van rajtam mindig xD:D
Én is így így vagyok ezzel, bár van pár nadrágom, ezekből csak a négy legkényelmesebbet hordom (két rövid és két hosszú, amíg egyik mosásban, addig a másik). :) A többi vésztartalék, és mellesleg ugyanúgy néznek ki. Nem mondhatják, hogy nem öltözködöm változatosan, minimum hat havonta váltok hosszú és rövid között. :D
Ismerek egy srácot, akinek összvissz egy nadrágja van, és amikor kimossa, nem is mozdul ki otthonról, max. egy törülközőt csavar a derekára, ha valamelyik haverja beállít. Nagyon szerényen él, és a maga módján igazi életművész. Sokat utazik, és kb. egy hátizsákban elfér minden cucca. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!