Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy illik manapság egy...

Hogy illik manapság egy középiskolában tanító, fiatal (24 éves) tanárnőnek öltözködni, ha munkába megy? Linkelhettek is képeket, de ha leírjátok a véleményeteket annak is örülök.

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nos, én úgy gondolom ,hogy egy tanárnak/tanárnőnek (bár manapság erről gyakran megfeledkeznek) nemcsak az a feladata, hogy minél több ismeretanyagot ültessen át a diákok fejébe a tananyagból, hanem az is, hogy példát mutasson tanítványainak (pl.:azzal kapcsolatban, hogy hogyan illik megjelenni, egy iskolában, munkahelyen vagy bármilyen más elit környezetben).

Mindezeket figyelembe véve úgy gondolom, hogy egy nem túlságosan rövid szoknya egy ízléses felsővel tökéletes(persze ez időjárásfüggő is). Legalábbis én így biztosan még nagyobb figyelemmel hallgatnám végig az előadásodat! :-)

2011. szept. 16. 22:04
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
matek-fizika tanárnőm kb ugyanennyi idős. elég egyszerűen öltözködik, de egy átlagos tini is simán fölvenné azokat a ruhákat amiket visel. általában csőgatyát hord (szerintem ugyanazt), egyszerű, minta nélküli pólóval vagy blúzzal, az ujján vagy a kivágásán szoktak lenni ilyen húzások vagy ilyesmik. két cipőt láttam rajta eddig: egy fehér egyszerű balerinacipőt, és egy fekete bőr tornacipőt.
2011. szept. 16. 22:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a praktikus tanácsokat, véleményeket, linkeket. Hasznosak voltak, felpontoztalak titeket!
2011. szept. 16. 22:45
 14/20 *Glissade* válasza:
7%
Megy mindenkinek a lepontozás! Nehogy már az én %-omat rontsátok itt!
2011. szept. 17. 23:58
 15/20 anonim ***** válasza:
43%

Szia! Semmiképpen nem olyan, ami akár egy picit is kivágott(ha lehajolsz a diákhoz, hogy segíts neki, akkor a melled ki fog látszani)

Ha divatos akarsz lenni, egy ceruza szoknya, ami bővebb szabású(fekete) ehhez egy ing, ez nagyon jól variálható együttes :)

Olyat viselj, amivl érzékeltetheted a pozíciód. Kék fekete szürke. Mert ellenkező esetben nem fognak tisztelni a diákok!(Nem igazságos, tudom, de középsikolában nálunk is ez volt. A fiatal tanárt nem tisztelték)

2011. szept. 25. 12:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:43

Miért, ha valaki bézs, vagy vajszínű, vagy szürke, vagy sötétzöld, vagy mittudoménmilyen cuccokat vesz fel, az nem lehet elegáns? Ugyan már. Van, akinek pl nem áll jól a kék, vagy a fehér... Nem kell pingvinruhába bújni ahhoz, hogy tiszteljenek, elég egy visszafogott elegancia. Ennél azért sokkal több verzió van, ami megfelel...

2011. szept. 25. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:
21%
Ez a három szín vívja ki legjobban a tiszteletet, megbecsülést. Több mint 2 évig ezt tanultam.
2011. szept. 25. 18:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még arra is írnátok tippeket, hogy a hűvösebb időben mit ajánlatok? Meg ami nem ennyire elegáns...mert sokszor vannak olyan programjaink a gyerekekkel, amikor ez nem kivitelezhető...
2011. szept. 25. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Régi sulimban 2 tanárnő is volt, akik hasonló korúak, mint te. Az egyik a könyvtáros, ő kicsit alternatívan öltözködött , tehát:

-egyszerű pólók, toppok(persze színesek és fekete-fehérek egyaránt)

-farmer(csőnadrág vagy bővebb is akár)

-kényelmes túraszandál, hidegebb időben tornacipő, vagy túrabakancs

-és mindezt feldobta színes fa ékszerekkel, vagy indiai sálakkal.:)

A másik a töri/föci szakos tanárnő, aki a vagány stílus híve:

-keki, fekete, fehér színekben járt

-sokzsebes gatya

-deszkás cipő, vagy kényelmes szandál

-télen sídzseki.:)

(Sosem hordtak rövidnadrágot, mindig csak hosszút)Mindkét pedagógust tiszteltük és szerettük, és pont azért mert fiatalok voltak, és jobban elvoltunk velük.:D:D Amúgy szerintem tanárnak nem való a magassarkú, ugyanis gyakran fordul elő, hogy egész órán a tábla előtt magyaráz, és azért valljuk be, jobb az egész napos állásra egy kényelmes lábbeli, mint egy kényelmetlen!

2012. aug. 30. 23:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Én a casualt, smart és business casualt ajánlanám: [link]

Normál munkahelyre, főleg pedagógusként nem fér bele (szerintem) a kivágott, átlátszó v. nagyrészt csipke, (látni a fehérneműdet), mélyen dekoltált, hasvillantós, hátat ill. tetkókat láttató és spagetti- v. trikópántos felső. Nálunk ez előírás is. Ja, és a nadrágból se lógjon ki a bugyid, plusz ne vágjon be elöl...

2017. márc. 31. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!