Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen öltözködés áll jól egy...

Milyen öltözködés áll jól egy 27 éves fiatal nőnek?

Figyelt kérdés
Még egyetemre járok,de már nem állnak jól ezek a "tinis" cuccok,abból már kinőttem. Viszont kicsit kislányos a megjelenésem és kosztümöt sem szeretnék,mert az meg olyan öreges...Köszi! :)
2008. júl. 22. 23:12
 1/4 anonim válasza:
Az alapstílusodtól függ. Ha sportosabb vag, akkora sportos-nőies-elegáns cuccokat javasolnám (pl világos nadrág ,póló (csinosabb), kényelmes szandál - pl a kanadai nők nagy része így jár), ha nőiesebb, akkor az olaszos "divatot" ajánlanám (fiatalos, lendületes szoknya, alacsony magassarkú, top, esetleg könnyű, fiatalos blézer). A menő butikokkal szemben én pl a Burdát javasolnám megnézni, onnan sokkal egyedibb és hozzád jobban passzoló darabokat lehet varrni/varratni.
2008. júl. 23. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Akár egy farmer egy kissé kivágott felsővel vagy egy blézer ,cipőnek a kissé magasított sarku szandálokat ajánlom de ha spoetosabb vagy akkor egy sportvipő vmi sportosabb poloval.
2008. júl. 23. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A kosztüm egyáltalán nem öregít ha olyan a fazon. Persze vannak öregesek is.

Egy sima farmer is lehet tök jó egy elegánsabb felsővel.

2010. aug. 16. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:

[link] :) Itt nézelődhetsz kedvedre.

Amúgy, szerintem, az olyan ruhák, amit például H&Mben lehet kapni, azok nagyon jól néznek ki, jó a minőségük is, sőt, gyakran van leértékelés. (Ilyen bolt még a Zara, Stradivarius, Bershka, Pimkie, NewYorker, Pull & Bear, stb.) Majd jelezz vissza, hogy tetszenek-e. :))

2010. aug. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!