Body - vennétek a b. nőnek?
Adott (a példa kedvéért) 2 body (ami inkább belinkelek):
- egyik - [link]
- másik - [link]
Tények:
- 19 éves a b.nőm (végzős gimis);
- 23 éves srác vagyok (normál kereset, etc.)
- kb. fél éve vagyunk egy pár...
A fentebb linkelt v.melyik body-val meglephetem-e ?
(most az árától tekintsünk el, mert vagyunk - szerencsére - olyan egzisztenciális helyzetben, hogy nem érezzük magunkat kellemetlenül az ajándék értéke miatt);
Kérédseim:
- nem bunkóság-e a részemről (az intim jellege miatt gondolom, ugyan, bár az nyilván sokat számít - élünk nemi életet és így sok mindent elmondtam ezzel kapcs.-ban);
- Ti... lányok válaszát kérem, örömmel fogadnátok-e, mint ajándék (I/N, és miért);
- egyáltalán tetszik-e (úgy ált.-ban), és ha igen, akkor melyik/miért/etc.
- v.milyen alkalomra szeretnétek kapni (szülinap, karácsony, egy éves évforduló), vagy "csak úgy", hirtelen... egyik hétvégén, mikor talizunk és előkapni, mikor megfelelő/"olyan" az alkalom ?!
Nekem ez annyira nem tecc (az általad kinézett), v.hogy túl sokat takar. :) B.nőmre kevésbé akarok zsákot húzni. Írod, hogy erkölcsösebb a feleséged - addig a b.nőm alakulóban van, szinte bármit ráadhatok, hiszen most kezd csajosodni, úgymond: én ugratom ki a nyuszit a bokorból...
Persze a párunk között is van (érzésem szerint) úgy 15 év korkülönbség... (írod, hogy 30-as éveitek közepén jártok);
Amúgy tegnap óta nézegettem neglizséket is, ez a kettő tetszik (ami tulajdonképpen majdnem megegyezik), és ami meg is felel annak, hogy plusz szivacsos legyen (ugye a pici cicik miatt):
A többi v.hogy nem is tetszik, nem is felel meg a követelményeknek, vagy éppen "noname"...
Szerintem jól megleped ha veszel neki egy ilyent,legalábbis én biztos kellemesen meglepődnék,habár nem néznéd ki belőlelm.Biztos tetszene neki,én mondjuk csak különlegesebb alkalmakkor venném fel,de írtad hogy amúgy is szokott járkálni a házban bugyiban és melltartóban,úgyhogy szerintem hordaná gyakrabban.Személy szerint én a fehéret venném,mert nekem jobban áll a világosabb szín.Én is vékony alkatú vagyok,és kicsik a melleim.Modell szempontjából az első jobban tetszik,de ha fehérbe lenne még jobb lenne.Szerintem vegyél neki,nagyon szexi ajándék.
19,L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!