Ismered a BonPrix-t? Mi a véleményetek a termékekről?
Én egyszer rendeltem. Egy fehér sztreccs nadrágot, és egy fehér-sötétbarna csíkos kötött pulóvert. Én nagyon megvagyok elégedve a minőséggel. Pedig nálam ez sokat jelent, mert a legtöbb ruhám Diesel márkájú, de van néhány Armani is. Tehát én ezek után is azt mondom, hogy nagyon jó a minősége, ami már jelent valamit. Nem bolyhosodnak, mérettartóak, jó a varrásuk.
Nyilván nyári vékony pólókról például nem tudok véleményt mondani, azok szoktak inkább gyatra mindőségűek lenni manapság, de amit én rendeltem azzal megvoltam elégedve.
hát lehet hogy ez csak az én véleményem,de egy H&M-ben olcsóbbak a cuccok...nem tudom,érdekes ez az újságból rendelés,unokatesóm rendelt belőle egy piros 3/4 ujjú pulcsit,kihoztak helyette egy fekete,fehér mintás topot...o.O
és még csak felpróbálni sem lehet...
én maradok a sima bevásárló központos vásárlásnál...
Mi Anyummal kétszer rendeltünk tőlük és alapvetően meg vagyunk elégedve! Anyu egy dzsekit és egy fürdőruhát, én egy hosszabb tunika-blúz szerűséget meg egyszer egy top+bolerót.
Annyi észrevételem volt, hogy bátran rendelnék egyel kisebb méretet, mint ami egyébként vagyok, mert úgy érzem, "ráhagynak" a méretre bőven, legalábbis nagyobbak az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!