Mi a véleményetek a Lora termékekről?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne hogy mit gondoltok a Lora sminkekről ?
Körömlakk,szem festékek,szem ceruza,alapozó,korrektor..stb
Előre is köszi a válaszokat :)
2011. szept. 18. 15:24
1/7 anonim válasza:
Nekem eddig csak szemhéjpúderem van Tőlük, de azzal az ára ellenében teljesen meg vagyok elégedve.
2/7 anonim válasza:
én szoktam púdert,lakkot,szemfestéket venni,és teljesen meg vagyok velük elégedve.
egyedül ami nem jött be az a szempillaspirál.
3/7 anonim válasza:
Nekem van egy vörös körömlakkom, ultragyorsan szárad 2 rétegben is, viszont 1 max. 2 napot bír ki, bár kicsit hosszú a körmöm, lehet, hogy rövid körmön tovább bírja.
16/L
4/7 anonim válasza:
Én csak a szőlőzsírját próbáltam ki, de nekem megfelelő. A körömlakkal is próbálkoztam, egy-két nap után már kopik le, de ugyan ilyen az Avon-os körömlakkom, az is már a 2. napon kopik le.
16/L
5/7 anonim válasza:
én is próbáltam de nem vagyok vele megelégedve. számomra sajnos kidobott pénz volt. :(
6/7 anonim válasza:
en szeretem de masra amugy sem lenne penzem :D
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem.Van szempillaspirálom az elég csomós,szemceruza szinte nem is fog,körömlakkok lassan száradnak és hamar lejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!