Mi a véleményetek a Schooll Party Feet termékekről?
A zselés talpbetéteik jó minőségűek, és valóban csökkentik a fájdalmat. De csodára ne számíts, csak enyhítik a fájdalmat, de kiküszöbölni ezek a betétek sem tudják a láb terheltségét magas sarkú cipő viselésénél...
Viszont nekem lassan másfél éve megvan a betétem, hibátlan, könnyen lehet tisztítani, és nem csúszkál a cipőben.
A zselés talpbetéten kívül én még két terméket próbáltam ki. Az egyik a cipő sarkába ragasztható, bőrből készült csúszásgátló volt, ami elméletileg megakadályozza a cipő csúszkálását hátul - és ezáltal véd a cipő okozta feltöréstől.
Na ezt a terméket nem ajánlom, felesleges pénzkidobás - nálam ezt a funkciót még kicsit sem tudta betölteni ez a kis sarokpárna.
A pántos szandálokhoz kapható szilikoncsíkokat is kipróbáltam - ezekkel az volt a problémám, hogy mivel vékonyra vannak vágva, nálam folyton elmozdultak a helyükről - tehát csak nehézséget okoztak tulajdonképpen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!