Szerintetek ez így esélytelen? 169 cm túl magas?
Pont nem érdekel milyen magas a csaj :D Ha szép az arca akkor felőlem jöhet, akkor is ha 185cm magas.
Én 176 vagyok...
Hány éves vagy?
Am ha egy pasi azért koptat le, mert nem 10 centivel vagy kisebb nála, hanem csak 9el, akkor az már rég rossz.
Én most lettem 18, és úgy 170-2 cm vagyok.
Amúgy volt már barátod? Mert ne haragudj, de ez a felfogás nem egy lassan 19 éves lányra vall.
Ha hátránynak éled meg, akkor az is lesz!
Az aranyosságot meg szerintem nem csak a magasság határozza meg. Pl neked kislányos arcom van és így mindenki azt mondja rám, hogy de aranyos.. Pedig 18 évesen én már szívesen lennék vonzó mint aranyos :D
Mondjuk, én világ életemben 168 akartam lenni..így alakult :)
Nekem más okok miatt nincs önbizalmam (fogyni szeretnék), bár látom, hogy nem vagyok kövér, csak túlzottan maximalista. 64 kg vagyok egyébként és 56-58 kg szeretnék lenni :)) Most nem akarok itt egózni, de sok embernek bejövök (bár magam se jöttem rá miért), de annyira feszengek azon, hogy omg hogy nézek ki, hogy mindig elszúrom. Te ne ess bele ebbe a hibába!!
170 körül vagyok, inkább 1-2 centivel alatta, pontosan nem tudom xD Barátom nem sokkal magasabb nálam, ha ilyen 5-6 centis magassarkút veszek fel, akkor vagyunk egy magasak. Az elején zavart picit, de megszoktam. Őt egyáltalán nem, mikor szóbahoztam ezt neki, hülyének nézett konkrétan.. :D
20L
Szia, megint én.
Látom meggyőzni nagyon nem tudlak, de hát gondolj bele, mást nem lehet ezzel tenni csak beletörődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!