Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez így esélytelen?...

Szerintetek ez így esélytelen? 169 cm túl magas?

Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom, hogy a legtöbb lánynak a magas pasik jönnek be. Nekem ezzel szemben nem annyira, pl 185 cm fölötti srácot még nem nagyon láttam, aki tetszett volna. Ennyire baj, hogy inkább az arca tetszik meg, és nem a magassága? Mert én imádom, ha egy fiúnak olyan aranyos, kedves arca van, hosszabb haja esetleg, és nem 2 méteres és kigyúrt:/ Ilyeneket pedig ált. nem a nagyon magas srácok között látok. Csak az az élet nagy vicce, hogy én 169 cm vagyok... ha alacsony lány lennék, nem érezném szerencsétlennek magam, hogy nem a 180+ pasik jönnek be._. Ráadásul mindig mindenki azzal jön, hogy így szép elegáns stb lehetek, de én meg pont nem elegáns akarok lenni, hanem inkább aranyos._. Az se zavarna, ha a fiú kisebb pár centivel, ha meg kb. egymagas, vagy 5-6 centivel magasabb, az meg már simán ideális. De attól félek, hogy csak én gondolnám így, és 168-180 cm közötti pasiknak meg pont a magasságom miatt nem kellenék =/ Vékony vagyok pedig, szóval nem hiszem hogy elefántnak néznék ki egy nem túl magas srác mellett>.< Magassarkút meg nem hordok, nem tetszenek. Fiúk, titeket nagyon irritál, ha a lány nem minimum 10-15 centikkel alacsonyabb, hanem kevesebbel?:/
2011. szept. 3. 14:22
 1/9 Beliel ***** válasza:
100%

Pont nem érdekel milyen magas a csaj :D Ha szép az arca akkor felőlem jöhet, akkor is ha 185cm magas.

Én 176 vagyok...

2011. szept. 3. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Am ha egy pasi azért koptat le, mert nem 10 centivel vagy kisebb nála, hanem csak 9el, akkor az már rég rossz.

2011. szept. 3. 14:36
 3/9 A kérdező kommentje:
hát, szerintem is elég rossz, csak a mai "elvárosokat" tekintve sajnos nem tartom kizártnak, hogy ilyen történjen. úgy vettem észre, hogy 165 cm fölötti lányok sokkal inkább hátrányban vannak, mindenki a pici aranyosakat szereti.. én meg hiába törekszem rá, hogy aranyos legyek, ilyen mérettel képtelenség =( amúgy 18 éves vagyok, lassan 19...
2011. szept. 3. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most lettem 18, és úgy 170-2 cm vagyok.

Amúgy volt már barátod? Mert ne haragudj, de ez a felfogás nem egy lassan 19 éves lányra vall.

Ha hátránynak éled meg, akkor az is lesz!

Az aranyosságot meg szerintem nem csak a magasság határozza meg. Pl neked kislányos arcom van és így mindenki azt mondja rám, hogy de aranyos.. Pedig 18 évesen én már szívesen lennék vonzó mint aranyos :D

Mondjuk, én világ életemben 168 akartam lenni..így alakult :)

Nekem más okok miatt nincs önbizalmam (fogyni szeretnék), bár látom, hogy nem vagyok kövér, csak túlzottan maximalista. 64 kg vagyok egyébként és 56-58 kg szeretnék lenni :)) Most nem akarok itt egózni, de sok embernek bejövök (bár magam se jöttem rá miért), de annyira feszengek azon, hogy omg hogy nézek ki, hogy mindig elszúrom. Te ne ess bele ebbe a hibába!!

2011. szept. 3. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
*nem neked, hanem nekeM :D
2011. szept. 3. 15:33
 6/9 A kérdező kommentje:
15:32 nem, még nem volt, és tudom magamról, hogy ebben gyerekes a felfogásom, de ettől nem tartom magam buta csitrinek. Tényleg ennyi idős vagyok, csak igaz, hogy fogalmam sincs róla, mert még nem is volt rá példa az életemben hogy megbizonyosodhassak, hogy jó vagyok így is. Elsősorban magamnak akarok megfelelni, mert mindenki azzal jön, hogy ha magamat utálom, másoknak se fogok tetszeni... 52 kg vagyok, ami kb. az egyetlen amivel ki vagyok békülve, sose voltam szinte több, de pl mellem semmi, ami meg szerintem eléggé hátrány. Sokszor gondolkodtam, hogy lehet hogy azért nem tetszek meg senkinek, mert túl magas és gebe vagyok... Ráadásul az alacsonyabb pasik jönnek be, ami szerintem plusz szívatás az élettől, mert nekik végképp nem kellek XD
2011. szept. 3. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Te normális méretű vagy. Istenem 168cm az tiszta jó. Tőlem szerintem félnek a pasik. 182cm vagyok és nem mondom h gebe de olyan csinos és hosszú szőke hajam ami eredeti azt kaptam a génektől.Ráadásul szeretem a magassarkúkat is. És a pasik rendes félnek tőlem szerintem nem mernek odajönni. Meg általában a magas pasik a kicsi csajokkal vannak mint magassal. Te biztos hamarabb találsz magadnak pasit mint én. Ne aggódj.
2011. szept. 3. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:

170 körül vagyok, inkább 1-2 centivel alatta, pontosan nem tudom xD Barátom nem sokkal magasabb nálam, ha ilyen 5-6 centis magassarkút veszek fel, akkor vagyunk egy magasak. Az elején zavart picit, de megszoktam. Őt egyáltalán nem, mikor szóbahoztam ezt neki, hülyének nézett konkrétan.. :D

20L

2011. szept. 3. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia, megint én.

Látom meggyőzni nagyon nem tudlak, de hát gondolj bele, mást nem lehet ezzel tenni csak beletörődni.

2011. szept. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!