Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti szeretitek ha 1 fiú...

Lányok ti szeretitek ha 1 fiú reppesen öltözködik vagy nem?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat :)
2009. ápr. 19. 22:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
nekem egyik stílus se jön be, de akad sok olyan csak aki pont erre bukik, ha neked tetszik ha úgy öltözöl akkor öltözz úgy, hisz az a te személyiséged, és akkro emgtalálod majd aki azt szereti/keresi.
2009. ápr. 19. 22:50
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha laza póló, kicsit bővebb gatya meg egy rap-es sapi, azzal semmi bajom( bár dark-rockerként nem jön be)

viszont ha fülbevalója van( az a csillogó köves) meg tele van aggatva fuxokkal, leesik róla a gatya, és a póló is 3 számmal nagyobb mint kéne, szal kicsit(vagy nagyon) túlzásba viszi, annak a látványától falramászok....

2009. ápr. 19. 22:56
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) írhatok még :)
2009. ápr. 19. 23:11
 4/24 anonim ***** válasza:
89%

attol fugg kinek mi jon be !!

en pl nagyon nem szeretem.. enm az en izlesem nekem nem tetszenek.. inkabb mar jobbak az emosok..

amugy en inkabb elegansabban cisnisebben oltozkodok :P

minisozknya dekoltazsos bluz ilyenek :P

puszii`

jah es szeretem a pasikat akik azert adnak magukra.. nem kell jol oltozkodniuk.. de azert a gatyojukat ne huzzak a foldon.. vagyis az ulepjuk ne erjen a terdekig :P

2009. ápr. 19. 23:15
 5/24 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D :P
2009. ápr. 19. 23:17
 6/24 A kérdező kommentje:
írjatok mégggg
2009. ápr. 19. 23:29
 7/24 anonim ***** válasza:
48%
attol függ, kinek szeretnél tetszeni. kb 16 évves korig a lányoknak lehet h tetszik, meg ez az emo is a fiataloknak. én 19éves lány vagyok és én szóba nem állnék se rokkerel se punkal se emoval, se rapper kinézetűvel, az idősebb komolyabb gondolkodású normális lányoknak az egyszerű, elegáns, vagy éppen sportos öltözködés jön be. szóval ha hülye kislányokat akarsz megszédíteni akkor oké, de ha érettebb lányt akarsz, akkor felejtsd el az ilyen divathóbortokat
2009. ápr. 19. 23:33
 8/24 A kérdező kommentje:
ja értem köszi :) írhatok amennyit akartok :)
2009. ápr. 19. 23:54
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem tudom bővebben kifejteni, egyszerűen a kérdésre válaszoltam. Nekem nem jön be egyáltalán.

2009. ápr. 20. 00:42
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik egyáltalán.
2009. ápr. 20. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!