Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 169 cm magas vagyok,51 kg....

169 cm magas vagyok,51 kg. Hamarosan végre lehet egy olyan cipőm, amit már 3-4 éve szeretnék, de kb.6-7 cm-es talpa van. Nem lenne ciki/túlzás ilyen magassággal hordani? =/ 19/L

Figyelt kérdés
Igazából konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy nem gondolná-e minden ember úton-útfélen azt, hogy "úristen, alapból colos, minek a cipő?-_-" Mert ez nagyon bántana, évek óta nem tudom magam elfogadni a magasságom miatt - és azok a megjegyzések kíméljenek, hogy ha ennyire nem tudom elfogadni a magasságom, akkor minek pluszba a cipő - nem a magas talpa miatt szeretném hordani, hanem mert irtóra tetszik a külseje.=( És valahogy az se vígasztal, hogy vannak nálam sokkal magasabb lányok - rajtuk valahogy nem zavar, csak magamon:/
2011. szept. 1. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Semmiképp se zavarjon, hogy magasabb vagy benne mint a többiek, és ha tetszik hordd nyugodtan. Ha beszólnak, az csak irigységből van általában. Sok modellt is cikiztek fiatalkorában a magassága miatt, az ilyesmivel ne foglalkozz. Ha jól érzed magad magassarkúban viseld.
2012. ápr. 22. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!