Az x faktorban a mentorok a válogatások alatt végig ugyanabban a ruhában vannak?
Figyelt kérdés
Tavaly is, nem hiszem, hogy egy nap volt az egész. Most is úgy látom reklámból, hogy végig ugyanabban lesznek. Több napig... Nem fura ez?2011. aug. 30. 00:02
1/11 anonim válasza:
Fürdeni se szoktak hetekig nyugi.
2/11 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen, egy nap van az egész.Sőt, még sokkal több is van , mint amennyit a TVben mutatnak.Szegényeknek sok hülyét végig kell hallgatni.
3/11 anonim válasza:
Nem. Több egyforma ruhát kapnak, hogy az összevágásoknál ne legyen az hogy egyik percben ilyen, másikban olyan rohában vannak.
4/11 anonim válasza:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:27..vagyok.
Akkor elnézést.De valahol azt olvastam, hogy egy nap alatt hallgatnak meg mindenkit.
5/11 anonim válasza:
Egy nap alatt van az egész válogatás. Nem is értem, hogy nem jöttél még rá erre.
6/11 anonim válasza:
Egy nap alatt lemegy az egész, de lehet hogy kettő, végül is lehet ugyanabból a ruhából 2 garnitúra, smink, haj is lehet ugyanaz. Végül is azt a sok adást mind egybe veszik fel, az van szét darabolva, hetekre, beosztva.
7/11 anonim válasza:
kb.1 nap alatt veszik fel de van több szett ugyanolyan rzhájuk sminkjük stb..
8/11 anonim válasza:
".Szegényeknek sok hülyét végig kell hallgatni." Azért annyi pénzért én is szívesen végig hallgatnék pár idiótát..
9/11 anonim válasza:
Nem!!!!! Több napon van az egész, csak megkérik a producerek a mentorokat, hogy a TV kedvéért legyenek ugyan abban!
10/11 anonim válasza:
Az egyik adásban Keresztes Ildikó nyilatkozott, hogy 5 szett ugyanolyan ruhájuk volt, és az utolsó napokban már hányingere volt, mikor meglátta. Ez azért van, mert nem egy nap alatt veszik fel, de hülyén nézne ki, h két vágás alatt 3 féle ruhában van a zsűri. (lsd megasztár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!