Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedésénél nektek mindig ugyanazon a napon (ugyanabban az időben) jön meg a vérzésetek?
Figyelt kérdés
Nekem 7 hónapig szinte órára pontosan, de most késett fél napot. Van jelentősége?2011. okt. 17. 13:44
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs,de nem vagyok szakember.A nőgyógyászom nekem azt javasolta,hogy szinte percre pontosan ugyan akkor vegyem be,és akkor kb. órára pontosan ugyan akkor fog megjönni.
21/L
2/7 anonim válasza:
Fél nap miatt parázol? Azért ennyire nem kellene túlzásba vinni az aggódást. Mégis mi jelentősége lenne szerinted? Akár késhet is egy pár napot, akkor sincs semmi.
3/7 A kérdező kommentje:
Mióta fogamzásgátlót szedek (és nem természetes menstruációm van) nekem eddig mindig ugyanazon a napon, ugyanabban az órában jött meg. Ezért "parázok" fél nap miatt.
2011. okt. 17. 14:20
4/7 anonim válasza:
amikor még szedtem, akkor ugyanazon a napon jött meg.. az időre már nem emlékszem.. réééég volt..
5/7 anonim válasza:
mivel nem vagyunk robotok, ez még belefér..
6/7 anonim válasza:
Én 4 éve szedem rendesen és nemrég arrébb tolódott egy nappal,szóval eddig pénteken jött meg először,most pedig szombaton,és egy nappal tovább is tart,tehát eddig kedden volt vége,most pedig szerdán...de voltam nődokinál és minden rendben van,szóval én nem aggódok.
7/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a dokit, azt mondta semmi jelentősége...A testünk nem atomóra:-)
2011. dec. 4. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!