Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért bántják azt aki ilyen...

Miért bántják azt aki ilyen nadrágban érzi jól magát? Tényleg ciki?

Figyelt kérdés

Nem pont az ilyenek csak az ilyen fazonúak.

[link]

és

[link]

meg

[link]

Remélem működnek a linkek.

Az egyik barátnőm és én is többnyire ilyesmi nadrágokat hordunk. Az osztálytársaink dumálnak és már elegünk van belőle, nem szeretnénk ha jövőre is ez lenne -.-" Megjegyzem, hogy elég nívós suliba járunk és a 95% elkényeztetett újgazdag idiót@.

Nem értem ha valakinek tetszenek az ilyen nacik és ebben érzi jól magát akkor miért kell kicikizni?

Köszi a normális válaszokat!

2011. aug. 29. 00:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

13.54-

1.Anyukáddal ne dicsekedj, mert elfogult

2.Az, hogy sokan elismerik a stílusodat nem biztos, hogy mérvadó, mert lehetnek hasonló kvalitásúak mint Te és ez nem egy nagy dicsőség

3.Ha a Te logikádat vesszük alapul, lehet, hogy ők is csak szembe dicsérnek, a hátad mögött pedig kibeszélnek és nevetnek rajtad

4.Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem mindenki beszéli ki a másikat a háta mögött, ez lehet hogy csak a te "köreidben" divat

5. Nagyon szégyenletes dolog, ha a mai 14 évesek olyan felületesek és olyan értékrendűek, mint Te. Ezzel nem dicsekednék a helyedben, mert nem tanúskodsz túl nagy morális érzékről. Remélem az élet még megtanít ezzel kapcsolatban egy-két dologra.

2011. aug. 29. 14:31
 22/29 anonim ***** válasza:
67%

Hoppáá...nekem van egyenes szárú, trapéz és csőnacim is. Akkor én egyszerre hordom azt ami tetszik és sz@rok mindenki véleményére és emellett még vélemény alkotásra képtelen tömegcikk :) Hűűűűű

Na, de most komolyan szerintem mindenkinek azt kéne hordani amiben jól érzi magát és tetszik neki. Ja és oké aki piros hatalmas virágos felsőben van pink naicival és zöld harisnyával sárga cipőben, hupikék pöttyös kendővel azt én is megbámulom, de ha valaki trapézgatyát hord azt mért kell kibeszélni?? Én ezekből a kommentekből tudtam meg, hogy gáz a trapéznadrág, na de mindegy ezek után is hordani fogom. (mondjuk annyira nem trapéz lehet, hogy ezért nem szólták még le)

Ja és attól még, hogy tetszik valakinek a csőnaci nem kell rögtön a "tucat" kategóriába száműzni. :)

15/L

2011. aug. 29. 15:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
*.....vélemény alkotásra képtelen tömegcikk is vagyok
2011. aug. 29. 15:04
 24/29 anonim ***** válasza:

ma 14:31

Mint mondtam, anyukám imád belém kötni, nem hinném, hogy elfogult lenne. Ha olyan ruhát veszek, ami neki nem tetszik, akkor azt mondja, nagyon rossz ízlésem van, de mostanában leginkább csak dícsérgeti a stílusomat. A kibeszélés pedig nem hiszem, hogy csak az "én köreimben" divat. Nálunk az egész városban ez megy. Ha kínaiból öltözködsz, nem sminkelsz, nem vasalod a hajad, nem iszod minden hétvégén részegre magad (ezt azért én nem csinálom), akkor egy senki vagy kb.

Néha sajnálom, hogy ez van, de el kell fogadni...

És nem csak nálunk megy ez így, a környező településeken is ez a "divat", hogy messzebben hogy van, arról nem tudok nyilatkozni...

14/L

2011. aug. 29. 15:12
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

15.04-ha tetszik a csőnaci és jól is áll, akkor hordjad nyugodtan. Nem ettől lesz valaki tömegcikk és ha ezt szűrted le az eddigiekből, akkor valamit nagyon félreértettél!

15.12-Nem kell beállni a sorba és követni a rossz példát, aztán azzal takarózni, hogy "mindenki ezt csinálja". Ez nem lehet mentség a rosszindulatra és felületességre. Követni a rosszat nagyon kényelmes és biztonságos, de előbb-utóbb szembesülni fogsz azzal, hogy ez milyen ártalmas és káros az életedre. Ha másoknak akarsz folyton megfelelni el fogod veszíteni önmagad és egész életedben elégedetlen leszel.

Lehet, hogy kicsit filozofikus, amiket most leírtam és tudom, hogy nem innen indult el a kérdés, de higgyétek el, hogy nem kötözködni akarok vagy másokba belekötni, csak néha nagyon dühít az, ha azt látom, hogy értelmes, okos és ígéretes fiatalok 14-15 évesen beskatulyázzák saját magukat és másokat is. Ha Ti nem vagytok liberálisok akkor hogyan várhatjátok el ezt az idősebb korosztálytól.

2011. aug. 29. 15:25
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

11.23-as vagyok

az h rosszul vagyok a hírtől h újra divatba jön nem azt jelenti h fel is veszem, hanem h nekem rá nézni is rossz egy olyan emberre akin trapéz gatya van, egyszerűen nem jó, nem tetszik és nem is praktikus, de hidd nyugodtan h tömeg cikk vagyok végül is ismersz is, és azt is tudod, hogy hogy öltözködök, és h nézek ki;) egyébként a 14 éves lánnyal egyet értek.

2011. aug. 29. 19:03
 27/29 anonim ***** válasza:
44%
11:23 nézd meg egy neves farmer gyártó oldalán pl mustang: már nem is találsz tiszta csőnacikat !
2011. aug. 29. 23:35
 28/29 anonim ***** válasza:
44%
Azoknak akik a "tucat" kategórián megsértődtek: Ugye milyen rossz az amikor az öltözködésed, stílusod vagy véleményed miatt ítélkeznek felettetek? Ezen gondolkozzon el mindenki aki a trapéz szárú farmer miatt valakit leszól !
2011. aug. 30. 08:43
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
ti kérdeztétek h szerintünk ciki-e mi elmondtuk h igen és kiakadtatok akk most problem? minek tettétek fel a kérdést ha nem tetszik a válasz?
2011. aug. 30. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!