Miért bántják azt aki ilyen nadrágban érzi jól magát? Tényleg ciki?
Nem pont az ilyenek csak az ilyen fazonúak.
és
meg
Remélem működnek a linkek.
Az egyik barátnőm és én is többnyire ilyesmi nadrágokat hordunk. Az osztálytársaink dumálnak és már elegünk van belőle, nem szeretnénk ha jövőre is ez lenne -.-" Megjegyzem, hogy elég nívós suliba járunk és a 95% elkényeztetett újgazdag idiót@.
Nem értem ha valakinek tetszenek az ilyen nacik és ebben érzi jól magát akkor miért kell kicikizni?
Köszi a normális válaszokat!
Én meg a bő ruhákat szeretem 28/F létemre.
Nem követem a divatot, de ő se kövessen engem.
Így érzem jól magam, nem a szűk farmerokban, ami olyan mint a páncél.
előző: nézd az átmenetet az egyik legjobb farmer naci gyártótól: [link]
amm meg szerintem az számít hogy a ruhádat ne a kíniban vedd meg hanem az nívós legyen(hogy a te szavaiddal éljek)
Fúúúj de utálom a trapéz nadrágokat. [bocsi]
Bocsi, hogy ezt mondom, valószínűleg engem is "elkényeztetett újgazdag idiót@"-nal tartasz majd, de én és a legjobb barátnőim mindig kibeszéljük azokat, akik nem tudnak öltözködni. És nem csak osztálytársakat. Ha ők kinevetnek, akkor a hátad mögött más is kinevet.
Nem kell mindig a legdrágább üzletben megvenni a legdrágább cuccokat, de normális szárú nadrágot minden kínaiban és turiban találsz.
14/L
Én is utálom a trapéz gatyákat! Amióta az eszemet tudom mindig is utáltam! Ha esik az eső a térdemig vizes leszek. Arról nem is beszélve hogy eltakarja a cipőmet! Csizmába betűrni meg persze nem lehet mert totál kényelmetlen. Szóval teljes katasztrófa. De ha neked ez tetszik, ebben érzed jól magad akkor viseld büszkén. :) És (bár tudom nehéz) nem kell foglalkozni a hülye libákkal. Tényleg most fog visszajönni a divatba úgyhogy esetleg be is szólhatsz nekik hogy le vannak maradva. ;) Csak bátran! :D
16/L
szerintem nagyon kiralyok ezek a nacik amiket linkeltel, es szerintem annyira nem trapez, hogy le kelljen dobbeni rajta.
en szemely szerint imadom a trapeznacikat, de sajnos nem nagyon hordom oket, mert egyreszt csak egy darab van kb 5-6 evvel ezelottroln es sajnos a boltokban nem nagyon lehet kapni, masreszt pedig ferdeszemmel neznek ram altalaban.
fuu hát ezek nem tetszenek
de láttam már durvábbatis nem viládvége ha ienbe van vki
de legalább van stílusod és nem mész a töbi csönacis után mind a jólnevelt kiskutyák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!