Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért bántják azt aki ilyen...

Miért bántják azt aki ilyen nadrágban érzi jól magát? Tényleg ciki?

Figyelt kérdés

Nem pont az ilyenek csak az ilyen fazonúak.

[link]

és

[link]

meg

[link]

Remélem működnek a linkek.

Az egyik barátnőm és én is többnyire ilyesmi nadrágokat hordunk. Az osztálytársaink dumálnak és már elegünk van belőle, nem szeretnénk ha jövőre is ez lenne -.-" Megjegyzem, hogy elég nívós suliba járunk és a 95% elkényeztetett újgazdag idiót@.

Nem értem ha valakinek tetszenek az ilyen nacik és ebben érzi jól magát akkor miért kell kicikizni?

Köszi a normális válaszokat!

2011. aug. 29. 00:25
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Én meg a bő ruhákat szeretem 28/F létemre.

Nem követem a divatot, de ő se kövessen engem.

Így érzem jól magam, nem a szűk farmerokban, ami olyan mint a páncél.

2011. aug. 29. 00:36
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyeneket hordok. 18 vagyok, lány. Még senki sem cikizett miattuk. esetleg annyit mondanak, ideje már nőiesebben öltözni. De le se szarom a világot. Legalábbis e miatt nem lesz rossz napom. Neked sem kellene.
2011. aug. 29. 00:42
 3/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. aug. 29. 00:43
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Szintén ilyeneket hordok, 19/L, nem lehet mindenki 30 kilós anorex, hogy mutasson rajta a csőgatya. Én pl azt tartom undorítónak egyes lányokon.
2011. aug. 29. 00:50
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
MOST JÖN ÚJRA DIVATBA!!!! :D:D még van egy kis átmenet de itt 2 éven belül nem látsz csőnacit !!
2011. aug. 29. 00:56
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

előző: nézd az átmenetet az egyik legjobb farmer naci gyártótól: [link]

amm meg szerintem az számít hogy a ruhádat ne a kíniban vedd meg hanem az nívós legyen(hogy a te szavaiddal éljek)

2011. aug. 29. 01:00
 7/29 anonim ***** válasza:
13%

Fúúúj de utálom a trapéz nadrágokat. [bocsi]

Bocsi, hogy ezt mondom, valószínűleg engem is "elkényeztetett újgazdag idiót@"-nal tartasz majd, de én és a legjobb barátnőim mindig kibeszéljük azokat, akik nem tudnak öltözködni. És nem csak osztálytársakat. Ha ők kinevetnek, akkor a hátad mögött más is kinevet.

Nem kell mindig a legdrágább üzletben megvenni a legdrágább cuccokat, de normális szárú nadrágot minden kínaiban és turiban találsz.

14/L

2011. aug. 29. 01:15
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom a trapéz gatyákat! Amióta az eszemet tudom mindig is utáltam! Ha esik az eső a térdemig vizes leszek. Arról nem is beszélve hogy eltakarja a cipőmet! Csizmába betűrni meg persze nem lehet mert totál kényelmetlen. Szóval teljes katasztrófa. De ha neked ez tetszik, ebben érzed jól magad akkor viseld büszkén. :) És (bár tudom nehéz) nem kell foglalkozni a hülye libákkal. Tényleg most fog visszajönni a divatba úgyhogy esetleg be is szólhatsz nekik hogy le vannak maradva. ;) Csak bátran! :D

16/L

2011. aug. 29. 02:14
 9/29 anonim ***** válasza:
75%

szerintem nagyon kiralyok ezek a nacik amiket linkeltel, es szerintem annyira nem trapez, hogy le kelljen dobbeni rajta.

en szemely szerint imadom a trapeznacikat, de sajnos nem nagyon hordom oket, mert egyreszt csak egy darab van kb 5-6 evvel ezelottroln es sajnos a boltokban nem nagyon lehet kapni, masreszt pedig ferdeszemmel neznek ram altalaban.

2011. aug. 29. 04:42
 10/29 anonim ***** válasza:
44%

fuu hát ezek nem tetszenek

de láttam már durvábbatis nem viládvége ha ienbe van vki

de legalább van stílusod és nem mész a töbi csönacis után mind a jólnevelt kiskutyák

2011. aug. 29. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!