Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért bántják azt aki ilyen...

Miért bántják azt aki ilyen nadrágban érzi jól magát? Tényleg ciki?

Figyelt kérdés

Nem pont az ilyenek csak az ilyen fazonúak.

[link]

és

[link]

meg

[link]

Remélem működnek a linkek.

Az egyik barátnőm és én is többnyire ilyesmi nadrágokat hordunk. Az osztálytársaink dumálnak és már elegünk van belőle, nem szeretnénk ha jövőre is ez lenne -.-" Megjegyzem, hogy elég nívós suliba járunk és a 95% elkényeztetett újgazdag idiót@.

Nem értem ha valakinek tetszenek az ilyen nacik és ebben érzi jól magát akkor miért kell kicikizni?

Köszi a normális válaszokat!

2011. aug. 29. 00:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Nem a trapéznaci a ciki, hanem az hogy itthon "divat" címén az emberek leragadnak a csőnadrágnál meg a cicanadrágnál meg az egyebeknél, nehogy véletlen önálló véleményt kelljen alkotni. Mert az nem megy. Ezt a fazonú nadrágot sok kifutón láthattad most is, tavaly is, nyugati országokban többször találkoztam vele, mindennaposan hordják. És jól is néznek ki benne. [link] - hoppaztfigyeld, Leighton Meester magasított derekú drapp trapéznadrágban.

Hidd el, a legegyszerűbb az, ha le**rod mit gondolnak, mert úgyis lesz valami problémájuk. Sajnos ők ettől érzik teljesnek magukat, én az ilyen embereket csak sajnálni tudom.

2011. aug. 29. 09:23
 12/29 anonim ***** válasza:
44%
egy márkás trapéz inkább mint egy 1000 forintos ócska kínai
2011. aug. 29. 09:49
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
9.23- Nagyon egyetértek veled! Jó látni, hogy vannak még itt olyan emberek, akik hasonló véleményen vannak és nem állnak be a sorba mint a birkák.
2011. aug. 29. 10:00
 14/29 anonim ***** válasza:
67%
neked kéne lenézned az ilyen embereket (mint ahogy az oldal tetején említik) .. horj nyugodtan ilyen nadrágot, most vissza jön a divatba a 70 es évek stílusa
2011. aug. 29. 10:17
 15/29 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az a ciki, ha valaki olyan nadrágot hord, ami nem áll jól neki és a csőnadrág tipikusan ilyen. Ha nem vagy magas és vékony a csőnadrág aránytalanná teszi a testet. Ez a nadrág viszont optikailag nagyon jó alakot tud "csinálni" Hordj nyugodtan ilyet és a kiegészítők/felsők legyenek divatosak.
2011. aug. 29. 10:47
 16/29 anonim ***** válasza:
59%
én is utálom a trapéz nadrágot, nem tudom mi értele van, mert esőbe tényleg térdig felázik és mivel trapéz gatyákat már annyira nem lehet botokban kapni gondolom a tieid is 1000 évesek... nemtom lehet h én is vmi p*csa vagyok de kb rosszul lettem a hírtől h újra divat lesz, ez sokkal szebb és nőiesebb, és sztem sokkal jobban kiemeli magassarkúval vkinek az alakját, de az egyik sorozatban az Ezelben "Ázád" is néha trapéz nadrágot visel és rajta jól áll.
2011. aug. 29. 11:23
 17/29 anonim ***** válasza:
44%

11.23 Ha rosszul vagy a hírtől, hogy újra divat lesz és különben is utálod akkor ne hord! Nem vagy p*csa, csak pont az a típus akit fentebb megvitattunk. Az a fajta, akinek nincs saját akarata, aki alárendeli a saját ízlését, kényelmét és véleményét a közvéleménynek. Tömegcikk vagy, semmi több.

Megjegyzem a kínai boltban és a plázákban valóban nem lehet kapni már ezt a fazont, de farmer márkaboltokban igen, ezért nem feltétlenül kell 1000 éves, lestrapált nadrágot hordani, lehet újat is venni.

2011. aug. 29. 12:09
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

én régen mindig trapézgatyókat hordtam és szerettem:)

aztán elkezdett divatba jönni a csőnaci és a bnőim mondták h próáljam már ki,mert kényelkmesebb mint amilyennek látszik...stb.

végül vettem 1 csőnacit és jól éreztem magam benne,és az volt az előnye(most is az),hogy nem ázik meg és nem a taposom az alját(mert a trapéznak mindig tapostam,mert ha meg fel lenne hajtva az alja az úgy olyan mintha kicsi lenne rám:S)és látszott a cipőm is:D úgyhogy végül erős ellenszenvem ellenére is megszerettem a csőnacikat,de pl most is van egyenesszárú farmerom(nagyon kicsit talán trapéz) és szeretem,de közösségbe nem merem felvenni,esős napokon végképp nem,mert félek hogy mit szólnak és kicsit le van taposva az alja(pedig alig volt rajtam kb5x)...

2011. aug. 29. 12:35
 19/29 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Mindenbe belekötnek, ami szerintük nem divatos... nevetségesek, képesek ujjal mutogatni Rád, ha különbözöl tőlük. Ráadásul csomó embernek jobban állna ez a fazon, mint a csőgatya, csak nem merik maguknak bevallani, mert a trapéz az nem divat, és ha valami nem trendi, az "gáz". A 14 éves kiscsajnak pedig üzenném, hogy ne pattogjon, ne beszéljen ki senkit "aki nem tud öltözni" mert valószínűleg te sem tudsz. Gondolom csőgatya+mintás póló+tornacipő, vagy legings+tunika+balerina cipő a párosításod, és akkor jaj de egyedi vagy. A trapéz is normális szárú nadrág, csak te vagy álomvilágban ;)
2011. aug. 29. 13:17
 20/29 anonim ***** válasza:
27%

ma 13:17

Tévedsz drága. :) Bár mindkettőt szoktam hordani, közel sem viselem mindig a 2 közül valamelyiket. Sokan dicsérnek, hogy jó a stílusom, még anyukám is elismeri, aki amúgy mindig mindenbe (főleg belém) beleköt.

Nálad pedig az írásodból gondolom, hogy sokkal jobban öltözködöm.

Amúgy meg itt gyk-n mindenki játssza az agyát, hogy ő ugyan nem nevet ki, nem b.szogat senkit. Nem hiszem el, hogy mindenki ilyen szent lenne. Mert én nem vagyok az. És szerintem a válaszolók többsége csak megjátssza magát, azért mert csak az érdekli őket, hogy mennyire jó pontozást kapnak. Pedig ez csak egy anonim oldal, hahó! Miért kell elferdíteni a dolgokat?

Az összes tini is ezen az oldalon csak egy áldozat, akik a "magamfajták" állandóan "bántanak"..ohh...

14/L

2011. aug. 29. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!