Egy fiú milyen táskát hordhat?
Figyelt kérdés
ha fiú vagy muti te milyet hordasz.
25éves egyetemista fiú vagyok. viszonylag elegáns stílusom van, és mivel úgy néz ki a napom hogy fele egyetem, másik felében pedig irodában dolgozom ezért elég sok cuccra van szükségem. (könyvek , iratok stb+váltáspólót, zoknit,fogkefét is és egyéb apróságokat szoktam vinni mert reggel 6kor megyek este 11re jövök)
a lényeg hogy szükségem van egy tömegközlekedési eszközökön könnyen hordozható, viszonylag nagy, tágas, de kényelmes táskára
2011. aug. 28. 17:01
1/3 anonim válasza:
[link] én ilyesmi táskát hordok, hasonlóan elegáns stílusú vagyok, mégis mindenhez passzol a sima, minta nélküli fekete oldaltáska (ez épp laptoptáska, de az is tökéletes). Ráadásul mindenhez van elég hely :)
3/3 anonim válasza:
Épp ezt akartam:) Converse nagy oldaltáska,fekete:) és még divatos is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!