Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy fiú milyen táskát hordhat?

Egy fiú milyen táskát hordhat?

Figyelt kérdés

ha fiú vagy muti te milyet hordasz.

25éves egyetemista fiú vagyok. viszonylag elegáns stílusom van, és mivel úgy néz ki a napom hogy fele egyetem, másik felében pedig irodában dolgozom ezért elég sok cuccra van szükségem. (könyvek , iratok stb+váltáspólót, zoknit,fogkefét is és egyéb apróságokat szoktam vinni mert reggel 6kor megyek este 11re jövök)

a lényeg hogy szükségem van egy tömegközlekedési eszközökön könnyen hordozható, viszonylag nagy, tágas, de kényelmes táskára

2011. aug. 28. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
[link] én ilyesmi táskát hordok, hasonlóan elegáns stílusú vagyok, mégis mindenhez passzol a sima, minta nélküli fekete oldaltáska (ez épp laptoptáska, de az is tökéletes). Ráadásul mindenhez van elég hely :)
2011. aug. 28. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

vagyy

[link]

2011. szept. 2. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Épp ezt akartam:) Converse nagy oldaltáska,fekete:) és még divatos is!
2011. szept. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!