Szerintetek, srác hordhat ilyen táskát?
2010. aug. 9. 12:20
3/14 anonim válasza:
Nőies. Ha én ilyen be mennék valahova kikiáltanának emgem homokosnak, és mast is szerintem, aki ilyet hord.
4/14 anonim válasza:
szerintem már mindenki ilyet hord, legyen az fiú vagy lány
ha neked tetszik akkor nyugodtan hordhatod
6/14 A kérdező kommentje:
Sok srácon látok ilyesmit, csak Adidasban, nem tudom. Miért nem lehet mellé írni , hogy női vagy férfi:P Szerintem unisex
2010. aug. 9. 12:32
7/14 anonim válasza:
a fazonja lányos, amúgy a színei unisexek
8/14 anonim válasza:
ebbe semmi nőies nincs, ez simán ocsmány, magyarán csak fiúknak vagy ízlésficamos nőknek való
9/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mi motiválja a lenéző/cinikus/sértő válaszolókat, miért kell megbántani a másikat ? Miért nem lehet, odaírni, hogy „szerintem nem néz ki jól”, minek kell oda , hogy „ocsmány” meg „ízlésficamos nők” .Van, aki azt mondja, ez őszinteség, nem , ez parasztság , kulturálatlanság. Te oda szoktál menni az utcán emberekhez, hogy „ocsmány a táskád”, vagy csak az interneten vagy ilyen bátor?
2010. aug. 9. 13:48
10/14 anonim válasza:
Szerintem mindkét nem hordhatja. Valószínűleg, ezért nem írták oda. Mert a színe és a fazonja is kétoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!