16éves fiú milyen ékszereket, táskát hordhat?
Figyelt kérdés
nem lányos táskára gondolok, de muszáj lenne vinnem valamilyen táskát magammal, utálok zsebekbe pakolni..
amúgy nem vagyok ilyen férfias típus, vékony, szőke, kékszemű, és inkább elegánsan öltözöm..de nagyon színesen.
2011. jún. 19. 15:22
1/9 hot_kiss válasza:
Hirtelen az övtasira gondoltam, de végigolvastam és írtad, hogy elegáns..
Ékszerben meg valami bőr vastagabb karkötő, kaucsuk, vagy egy vékony bőr szálon, valami cápafogra hajazó dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
huh..na az olyan tipikusan pasis..valami finomabbat szeretnék
2011. jún. 19. 15:30
3/9 RambOssian válasza:
nyakba mehet a fordított kereszt vagy pentagram, táskának meg vmi egyszerűbb oldaltáska amit rárakol a válladra oszt kész. nemtudom hogy érted hogy elegáns, én általában zenekaros pólókat/pulóvereket hordok, vagy blackes cuccok.
4/9 anonim válasza:
szia
köszi de én nem vagyok ilyen rocker..
5/9 A kérdező kommentje:
bocsi az utolsó én voltam csak másik profil
2011. jún. 19. 15:48
6/9 ssup válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
az első nagyon szép
nyaúúúú
2011. jún. 19. 20:03
8/9 anonim válasza:
19:17-es amiket írt azok tök jók, ezek mellett sima bőr oldaltáska, ékszerben bőr karkötő, police márkájú ékszerek között vannak nagyon jók:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!