Milyen színű karkötőt vegyek (bövebben lent)?
Figyelt kérdés
[link] plussz van még belőle narancssárga és zöld meg egy sima fehér írjátok ide ti melyiket választanátok !2011. aug. 27. 11:19
1/8 anonim válasza:
a kedvenc színedet. szerintem pirosat. de minek neked ilyen ronda karkötő?:D
2/8 A kérdező kommentje:
Mágneses ereje van és nekem teszik (makacsfész) :)
2011. aug. 27. 11:37
3/8 anonim válasza:
na, mágneses ereje, az nincsen, de ha tetszik, nosza... :D
4/8 anonim válasza:
ez a mágneses, vagy ionos szarság hülyeség. már bocsi, de sem ezzel sem ez nélkül nem fogsz tovább élni..
5/8 anonim válasza:
jah am kb minden második ember meg a sportolók ilyet hordanak, de sztem azon kívül hogy jól néz ki semmi értelme xD
am én zöldet vennék
6/8 anonim válasza:
lila(azért mert ez a kedvenc szinem xd)nekem is van ilyen de nekem ebből a rendes orvosi karkötő van meg nem az a kinai vacak.bár a rendess nagyon drága de megéri mert nekem használ az allergiámra.(egyébként én is kinait vettem volna csak hát ingyen megkaptam az orvositxD)
7/8 A kérdező kommentje:
köszi minenkinek am nem azért akaro h tovább éljek :)
2011. aug. 27. 12:16
8/8 anonim válasza:
ha elhiszed hogy használ akkor használni fog. de ha hülyeségnek tartod semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!