Miért mondják a szőke nőre hogy szőke agyilag?
nem minden festett szőke hülye, van akinek ez a haj áll jól és befesti
én természetes szőke vagyok, de egy lámpának több esze van mint nekem
Azért a jó humorérzék nemegyenlő okosság.
Amúgy a festettszőke olyan nem természetes,- műnő kinézetű. Amolyan optikai tuningként használják a hajfestéket, éppúgy mint a szilikont, a műkörmöt, a műszempillát, stb,stb....
Aki igazán jó nő annak ezekre nincs szüksége, őt akkoris észreveszik a férfiak, ha semmi műdolog nincs rajta, a csúnyácskáknak viszont szüksége van ezekre a "trükkökre", hogy egy valamirevaló pasit össze tudjanak szedni. Férfitársaim! melyik autót választanátok: egy agyontuningolt Daciát, vagy egy gyári Ferrarit?
(Régebben én is bedőltem ilyen trükknek, de piás voltam, meg sötét volt. Reggel olyan hirtelen sürgős dolgom lett, és le kellett lépnem)
:-)
Azótta egyáltalán nem szempont nálam a hajszín, sőt inkább negatívum a szőke haj.
Nahát okos férfiember! A nők legnagyobb része festi valamilyen színnek a haját. Sokan, mert csak szeretik a változatosságot, vannak, akiknek viszonylag még korán elkezd őszülni is a haja és ezért. Tehát vagy minden nőt hülyének nézel emiatt, vagy csak azt, aki szőkére festi a haját? Mert ugye ilyen alapon mindegyik tuningolja magát.
Egyébként tudjátok, hogy a szőke nőnek miért kék-zöld a köldöke körül? - Mert vannak szőke férfiak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!