Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért mondják a fiúk a szőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LittleFairy: kérdése:

Mért mondják a fiúk a szőke lányokra h k***va?

Figyelt kérdés
Én is szőke vagyok ..és ha nem is ismer valaki egyböl azzal jön h az a szőke k***va ott!És elég kellemetlen:(:(
2010. okt. 7. 15:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
35%

nekem az a tapasztalatom, hogy csak a festett szőkékre mondják - már pedig elég könnyű megállapítani, hogy valakinek festett szőke e a haja. ha ilyen vagy ne csodálkozz. ha nem vagy festett, de olyan a viselkedésed, akkor se!

Ha viszont normális vagy, akkor nem tehetsz semmit. az emberek hülyék, sokszor megjelenés alapján ítélnek ahelyett, hogy megismernék az embert. ez van sajnos :S

2010. okt. 7. 15:34
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják, mert bunkók és ostobák vagy azt kívánják, hogy bárcsak k...va lennél és lefeküdnél velük.
2010. okt. 7. 15:34
 3/31 A kérdező kommentje:

Hát igazad van..de én mondjuk festett szőke vagyok:S

De nem viselkedek ugy mert általában mindenkivel normális vagyok:D:D^^ És köszii

2010. okt. 7. 15:36
 4/31 anonim ***** válasza:
Nem mondják.
2010. okt. 7. 15:39
 5/31 A kérdező kommentje:
Akkor csak az én koromban!
2010. okt. 7. 15:42
 6/31 anonim ***** válasza:
Mert minden nő durva - kivéve persze a jelenlévők kedves édesanyját - így ha egy szőke nőre azt mondják, hogy durva, akkor nem tévednek.
2010. okt. 7. 15:43
 7/31 A kérdező kommentje:
De hát én nem vagyok az..nem is lehetek..Vagy nincsnnek tisztába a szó jelentésével?
2010. okt. 7. 15:46
 8/31 anonim ***** válasza:

"Akkor csak az én koromban!"

A te korodban se mondja mindegyik.

2010. okt. 7. 15:50
 9/31 anonim ***** válasza:

Most eszembe jutott egy mondás, de nem tudom szóról szóra. Egyszer az egyik újságban olvastam. ;)

Prosti, az egy foglalkozás, a k*rva pedig egy személyiség.

Kedves kérdező, nemhogy most ezt magadra veszed, ezt csak úgy általánosan írtam.

2010. okt. 7. 16:09
 10/31 A kérdező kommentje:

óó..értem..:D:D

De én csak 14 éves vagyok..,A fiúosztálytársaim gyökérségén meg nem tudok változtatni:(:(

2010. okt. 7. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!