1/17 anonim válasza:
Persze. :) Egy 12 éves kis csajnak jól áll főleg ha a stílusához is illik.
2/17 anonim válasza:
Persze! Egy aranyos, csajos sportcipő. :)
3/17 anonim válasza:
Szerintem túl gyerekes...:S 12/l
5/17 anonim válasza:
LOL, 12 évesen mondják, hogy ez túl gyerekes? xD Amúgy igen, teljesen jó, a 12 évesek ilyet hordjanak, ne magassarkút. :D
6/17 anonim válasza:
16:04 nek.
Biztos nincs 12 éves gyereked.Nekem pont az van,így értem azt a válaszolót hogy gyerekes.Tudniillik nekik is vannak gyerekesnek tartott dolgaik.Nem is hinnéd hogy mennyi.Én már ebbe beletanultam.Úgyhogy a kérdésre inkább nem válaszolok,döntsék el a 12 évesek.
7/17 anonim válasza:
Emlékszem mikor anyukám ilyeneket akart rám erőltetni. :D
8/17 anonim válasza:
Nem, 17 éves vagyok, tényleg nincs 12 éves gyerekem. :) Oké, 13 évesen én is cikinek tartottam volna, de olyan furcsa hallani akkoris. xD
9/17 anonim válasza:
14 évesen mondom, hogy ilyet 10 éves kor felett ne erőltessük:D
10/17 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik neki akkor tökéletes. És én egyáltalán nem tartom gyerekesnek, az én korosztályomban is vannak sokan akik hasonlókat hordanak. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!