14 évesen 44-es a lábam! Valami cipő?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy iszonyat nagy lábam van. 44-es! Habár nem csodálkozom, anyának 42-es, apának meg 46-os! Nem tudtok segíteni, hogy hol találhatnék erre normális ünneplő cipőket? Ha kint vagyok, a tesóm sportcsukái vannak rajtam, mert egyszerűen erre nem találok normális balerina cipőt, vagy szandált, csak tornacipőket. Vagy ha találok az 10 centis magassarkú, abban pedig nem tudok járni. Hol találhatnék?2011. aug. 28. 14:14
1/8 anonim válasza:
tornacipő igenis van :) fiú részlegen. nem egy kellemes dolog, elhiszem neked, nekem meg pont hogy túl pici a lábam, 35ös, de tornacipőt minden méretben gyártanak. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, tornacipőm van, de az nem áll jól szoknyához. Legalábbis valamelyikhez nagyon gagyi. Valami ünneplő cipő? Egyébként örülj neki, hogy 35-ös lábad van! Én szívesen cserélnék ;)
2011. aug. 28. 14:19
3/8 anonim válasza:
Márkásabb boltokban próbálj keresni.
4/8 anonim válasza:
ja, bocsánat rosszul olvastam. :) hát tornacipőn kívül tényleg nem lehet könnyű, egyik ismerősömnek 42es lába van és ő kap rá balettcipőket például. ha valamelyik megtetszik a boltban kérdezz meg egy eladót, hogy van e a méretedben. illetve kisebb sarkú cipőket is felvehetnél szoknyához. :D
5/8 anonim válasza:
az a szívás hogy 41-42-őn fölül nem nagyon csinálnak női cipőket :/ :S
6/8 anonim válasza:
Én is csak maximum 42-es női cipőket látok mindenhol.
Esetleg ha rendelnél külföldről?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, már gondoltam arra is, hogy külföldről rendelek. Én sem látok rendes női cipőket 42- es méret felett. Sajnos.
2011. aug. 28. 17:31
8/8 Kresznerits válasza:
Átérzem a bajod mondjuk én fiú vagyok viszont nekem meg 52-es a lábam :D arra se nagyon van cipő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!