Szerintetek gáz a szilikon pánt?
Én kifejezetten rühellem. Akárhányszor felpróbáltam szilikonpánttal a melltartómat, vagy akár csak máson láttam, mindig legalább olyan feltűnő volt, mint egy sima pánt.
Az a legnevetségesebb, mikor a fotókon ott virít a szilikonpánt valakin, mikor a lényege az lenne, hogy ne látszódjon.
Felénk lehet kapni matt szilikonpántot it, az tényleg alig látszik, csak 1-2 felvétel után ki lehet dobni, mert rohadt hamar elszíneződik...
Ami azt illeti, én is inkább a pánt nélküli melltartó híve vagyok, ha mégis felveszek a szilikonpántot, azt általában nyakba akasztva és eltakarom egy nagy gyöngyös, hosszú lánccal.
Szerintem egyáltalán nem néz ki jól...
A pánt nélküli felsőkhöz vannak már tök jó pánt nélküli melltartók..., és így nem néz ki az ember olyan hülyén...
Amúgy meg nem értem, hogy egy igénytelen dolgot mint pl. ez a szilikon pánt, hogy tudnál igényesen viselni? :O
Nem rózsaszín melltartó vagy szilikonpánt kell, hanem PÁNT NÉLKÜLI MELLTARTÓ.
A legigénytelenebb, leggázabb viselet.
DE olyanokon szoktam látni, akiken látszik, hogy igénytelenek, és gőzük sincs az öltözködésről. Igényes emberen még sosem láttam szilikonpántot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!