Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz a szilikon pánt?

Szerintetek gáz a szilikon pánt?

Figyelt kérdés
Nem értek egyes embereket. Vannak olyan ruhák amiket lehet igényesen és igénytelenül hordani. Ugyan ez a helyzet a szilikonpánttal is. Úgy gondolom, lehet azt is igényesen hordani. Persze nem úgy meghúzni, hogy kibuggyanjon a bőr mellette, meg elszíneződik, bepállik stb.. Szerintem 1-2 alkalomra tök jó. Vannak akik annyira meghúzzák, hogy a meltartó felsőbb része kint van. Ez undorító igen. :) Nem a szilikonpánt :) Nektek mi a véleményetek?
2011. aug. 17. 15:05
1 2
 1/12 Darcy01 ***** válasza:
Nekem nem tetszik, de igen, igazad van, lehet igényesen is hordani.
2011. aug. 17. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten rühellem. Akárhányszor felpróbáltam szilikonpánttal a melltartómat, vagy akár csak máson láttam, mindig legalább olyan feltűnő volt, mint egy sima pánt.

Az a legnevetségesebb, mikor a fotókon ott virít a szilikonpánt valakin, mikor a lényege az lenne, hogy ne látszódjon.

2011. aug. 17. 15:22
 3/12 Backbonekiller válasza:
0%
Igényesen hordva semmi gond nincs vele szerintem :)
2011. aug. 17. 15:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, de én még nem láttam olyat akin ez szépen mutatott volna. Egyszerűen pánt nélküli felsőhöz semmilyen pánt nem illik. Ez olyan dolog minthogy szandálhoz nem veszünk zoknit. Pánt nélküli felsőhöz meg nem veszünk melltartót... ha mégis akkor pánt nélkülit.
2011. aug. 17. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Felénk lehet kapni matt szilikonpántot it, az tényleg alig látszik, csak 1-2 felvétel után ki lehet dobni, mert rohadt hamar elszíneződik...

Ami azt illeti, én is inkább a pánt nélküli melltartó híve vagyok, ha mégis felveszek a szilikonpántot, azt általában nyakba akasztva és eltakarom egy nagy gyöngyös, hosszú lánccal.

2011. aug. 17. 16:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem néz ki jól...

A pánt nélküli felsőkhöz vannak már tök jó pánt nélküli melltartók..., és így nem néz ki az ember olyan hülyén...

Amúgy meg nem értem, hogy egy igénytelen dolgot mint pl. ez a szilikon pánt, hogy tudnál igényesen viselni? :O

2011. aug. 17. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
a szilikonpánt nagyon gáz.:) erre vannak a pántnélküli és a variálható pántú melltartó
2011. aug. 17. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
k*
2011. aug. 17. 20:01
 9/12 anonim válasza:
0%
hát szerintem pl egy rózsaszín ruhához ha nincs rózsaszín melltartó akkor jobb a szikikonpánt mint a fehér vagy a fekete pánt ugyan ez más színeknél is:)..
2011. aug. 17. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem rózsaszín melltartó vagy szilikonpánt kell, hanem PÁNT NÉLKÜLI MELLTARTÓ.

A legigénytelenebb, leggázabb viselet.

DE olyanokon szoktam látni, akiken látszik, hogy igénytelenek, és gőzük sincs az öltözködésről. Igényes emberen még sosem láttam szilikonpántot.

2011. aug. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!