Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilikon pánt vagy nem sziliko...

Szilikon pánt vagy nem szilikon pánt?

Figyelt kérdés

Most, hogy kijött a jó idő, elővettem az ujjatlanaimat, szeretném is hordani őket. De nem tudom, milyen melltartót vegyek alá. A simának kilóg a pántja, pántnélkülit nem tudom, hogy hol és mennyiért lehet kapni, szilikonostól meg húzom a számat.

Szerintetek mennyire gáz, ha kilóg a melltartó pántja. Hordjak esetleg szilikonosat?

Légyszi kort és nemet is írjatok! :)

2010. ápr. 30. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:

szilikonos semmiképpen sem. ha csőtopot veszek fel, aminek nincsen pántja, az alá egyszerűen nemveszek melltartót és kész.

hameg sima ujjatlant akkor sima melltartót veszek alá, nemlóg ki a pántja, ha vastagabb az ujjatlan pántja.

hameg vékonypántos ujjatlant veszek fel, akkor van pár olyan melltartóm, aminek nem ilyen hagyományos melltartópántja van, hanem olyan....nemtom. más:D az egyiknek pl 2-2 kis vékonyka pántja van, és az nemis tűnik melltartópántnak, így simán felveszem az ujjatlan alá, ha kilóg, azsembaj.

2010. ápr. 30. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
25L
2010. ápr. 30. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Az még jobb, ha a melltartó pántja lóg ki, mint a szilikon, mert az is látszik,csak még gusztustalan is.

De jobb üzletekben lehet pánt nélkülit venni, az au ideális megoldás.

2010. ápr. 30. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
A sima kizárt, és a szilikonpánt már kiment a divatból, szóval azt se. vegyél pántnélkülit, ezek nagyon jók, gumival van körbevéve és igy tapad a testedhez. szerintem biztosan lehet kapni minden fehérnemű üzletben pl.: Triumph. A melltartót csak abban az esetben hagyd el, ha nagyon-nagyon jó cickókkal rendelkezel. bár én még úgysem mennék ki vele az utcára. szerintem, nagyon igénytelen és nem mindenki kiváncsi valakinek a bimbójára, mert hát akaratlanul is odapillant az ember. engem kifejezetten taszit, ha olykor-olykor ilyet látok. Bocsi az előzőnek!
2010. ápr. 30. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
semmibaj, engem is taszít ha ilyet látok, de nekem nemszokott kintlenni a bimbóm, mivel alap h olyan pántnélkülit veszek aminek vanmégegypár belső bélése, így nem látszik ki a bimbóm. a mellem pedig télleg jó:D
2010. ápr. 30. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
oké, de nem azt irtad, hogy a csőtop alá nem veszel fel semmit? végül is nekem mindegy, mert ezek azért nem annyira fontos dolgok az életben. ha te ezt szereted, akkor egészségedre. de most komlyan, semmi gúny.
2010. ápr. 30. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
de, a csőtop alá nemveszek semmit, de a csőtopoknak szokott lenni mellrészénél ilyen bélés szerűség. amitől nemlesz kint a bimbód.
2010. ápr. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!